Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egészségtelen a nyakszívás?
Figyelt kérdés
Olvastam itt gyakorin hogy páran válaszoltátok hogy egészségtelen,rákerestem de semmi konkrétat nem találtam róla.Szóval most egészségtelen vagy sem?2015. júl. 29. 23:01
1/7 anonim válasza:
Dehogy egészségtelen! Egyszerűen hülyén néz ki és marha gyerekes dolog...
2/7 A kérdező kommentje:
Miért gyerekes? Nem igazán értem...
2015. júl. 29. 23:25
3/7 anonim válasza:
Én azt se tudom hogyan kell ><
Na nem mintha lenne kin gyaksziznom :D
4/7 anonim válasza:
Mert hülyén néz ki, azért gyerekes.
Semmi menő nincs benne. Ha szívni akarod valamijét, akkor a péniszének a hegye legyen az.
5/7 anonim válasza:
Aki csinálja, az nem azért csinálja, mert felnőttes, hanem mert jól esik neki. Ami a másiknak is jól esik ami azt illeti. Nem egészségtelen, de ha már, érdemes olyan helyen csinálni, ahol nem látszik. Ha nem akarod, hogy mindenki tudja, jó volt neked előző este.
6/7 anonim válasza:
Nem egészségtelen, undorító. Nincsenek vámpírok a földön, ne is próbálja senki utánozni őket.
7/7 anonim válasza:
Szivasad csak nyugotan a nyak szivás egészséges mert kiszipantya a nyakban lerakodott port lerakodott levegőtt úgy hogy szivasd csak nyugotan szivatyúval és porszivóval is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!