Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tüntessem el a foltot? SOS!
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és van egy pasim. Amikor csókolóztunk kiszívta a nyakam. Nagyon jó,izgató érzés volt de eléggé megmaradt a nyoma. Mivel tüntessem el? A szüleim nem vehetik észre! Nem tudnak a pasimról! Kérlek segítsetek!2015. júl. 3. 18:00
1/11 anonim válasza:
Alapozóval fedd el :D Amúgy ne szívogassátok egymás nyakát, tök felesleges, akkor már inkább smároljatok egymással vagy nem tudom :D
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! És nincs valami ami nem csak elfedi de el is tünteti?
2015. júl. 3. 18:03
3/11 anonim válasza:
Eltüntetni szerintem nem lehet :D
4/11 anonim válasza:
Csak elfedni bírod :D Alapozóval. Meg ha hosszú a hajad, akkor próbáld meg azzal eltakarni még plusz. Ilyenkor a sálat azért nem javaslom:D
Egyébként mondd meg neki, hogy ha annyira ki szeretné szívni a nyakad, akkor ne elöl csinálja, ahol látszik, hanem kicsit oldalt :D
5/11 Yolomaster válasza:
Vampir fetis? :o van pszichologus ismerosom
6/11 anonim válasza:
Én fésűvel szoktam "kifésülni". Elég kellemetlen, de nekem egy óriási foltot a negyedére csökkentett pár óra alatt. Teljesen nem fogod tudni eltüntetni, max alapozóval. Sálat is szoktam felvenni, de az most nagyon hülyén nézne ki :D
7/11 A kérdező kommentje:
Hát sálban igen...
2015. júl. 3. 21:08
8/11 A kérdező kommentje:
Valahol olvastam még hogy fogkrémet kenjek rá.
Ez használ?
2015. júl. 3. 21:42
9/11 anonim válasza:
Igen, nekem az is használt, bár nem sokat, de ha mellette "fésülöd", akkor talán többet :)
10/11 anonim válasza:
12 évesen? Húha.....
Jövő héten aztán nehogy te szívd ki neki a.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!