Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos! Hogyan tüntessem el a lila foltot a mellemről holnapra? (kiszívta a barátom)
Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 17:01
1/13 anonim válasza:
miért ki fogja még a barátodon kívül látni a melledet holnap?
2/13 anonim válasza:
Jegeld, vagy hideg kanállal (tedd be a hűtőbe mondjuk 1 órára) + alapozó.
3/13 A kérdező kommentje:
jaj senki ne értse félre :D látszik egy nagyobb kivágású pulcsin a folt és nem akarom hogy a nép lássa.:)
2014. dec. 11. 17:03
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2014. dec. 11. 17:03
5/13 anonim válasza:
Gondolom szeretőd szívta ki, és a pasid hétvégére jön haza. :)
6/13 anonim válasza:
akkor vegyél fel másik pulcsit amiben nem látszik ki
7/13 anonim válasza:
Utolsó, én is ezt akartam mondani, de szerintem az túl egyszerű megoldás. :D
8/13 anonim válasza:
Es miert kell kivagott pulcsi? Anelkul nem lehet elni?
9/13 anonim válasza:
Szerintem jegeléssel ennyi idő alatt nem fog elmúlni. Inkább az alapozót javaslom.
10/13 anonim válasza:
Ahelyett, h büszkén viselnéd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!