Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16 évesen egészséges a nemi élet?
Az ő döntésük, az ő felelősségük.:) Az egészségre semmiképp nem káros, illetve lelki sérültek se lesznek ettől, az csak max abból jöhet, ha emiatt lenézik őket stb stb.
Nem gáz ez.;)
Ha szeretik egymást, akkor egyáltalán nem gáz.
A gáz az, amikor a 16 éves lányok bulikban intimen "ismerkednek" ...
Egyik barátnőm 1 hónap után feküdt le a barátjával. Ő 14, a fiú 15. Na sztem ez korai.
16/L
16 voltam, barátom 18, amikor 3 hónap után lefeküdtünk egymással. Nem éreztem korainak, mert akkor jött el az a pont, hogy nem féltem tőle, hanem igazàn akartam.
Az emberek különböznek, mindenki máskor "érik meg" erre, én 15 évesen még biztos nem feküdtem volna le senkivel, de van, aki 18 évesen sem.
Ha ez a lány 16 évesen úgy érezte, hogy felkészült, és nem erőltetésre csinálta, akkor minden rendben van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!