Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez most mit jelent? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja összejöttem egy lánnyal.

Már ismertem régebbről is csak most nyílt alkalmam megismerkedni vele. Ezen 1 hónap alatt többször is említette, hogy szeret és én is neki. Viszont akárhányszor elhívtam beszélgetni vagy mozizni, azt mondta épp nem alkalmas és menjünk inkább majd hétvégén buliba (nem discoba, hanem egy elég nagy létszámú társaságba) egy mozi vagy találka helyett. Említette, hogy hosszú idő után én vagyok az első normális fiú az életében és szeretne komoly kapcsolatot, nem akar csak kavarni. Minden jól is ment amíg 4 napja a búcsúzásunk után (ami csókkal és "szeretlek"-kel zárult) nem írt 2 napig. Rákérdeztem, hogy amúgy most mi van. Azt mondta azért nem írt mert nem biztos magában és időt kér. Ő az első lány az életemben, akit teljes szívemből szeretek, neki viszont már volt egy nagy szerelme. Ő 16, én 19. Mostanában eléggé összejöttek a dolgok az életemben tehát lehet, hogy meglátszik rajtam, hogy egy kissé feszült vagyok (akármennyire is próbálom elfojtani). Úgy is mondhatnám, hogy ő az egyetlen ok, amiért még nem öltem magam. Mondtam neki, hogy adok annyi időt, amennyit csak akar. Viszont erősen gondolkodom, hogy beszélnem kellene vele személyesen. Megkérjem erre vagy még várjak?

2019. ápr. 22. 17:22
 1/4 Nesszl válasza:
74%
En ugy gondolom ha valaki nem biztos magaban nem mondja hogy szeret. Vagy csak rohadt jo szinesz. Igazsag szerint en is ugyan ebben a cipoben jarok csak nalunk az volt a baj hogy nem fekudtem le vele. Egy harmadik szemely is benne volt a dologban. Nem lehet hogy itt is egy masik sracrol van szo? Vagy egy regi szerelmerol aki most gondolt egyet es visszajott? Mindenesetre ne lassa rajtad hogy rossz ez neked. Ne keresd viszont valahogy muszaj lesz lezarnod vele mert csak beleorulsz. Az ongyilkossagra meg ne is gondolj nincs olyan dolog amit nem tudnal atveszelni megfelelo tarsasaggal. 16/L
2019. ápr. 22. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Mindenképpen beszélned kéne vele ha nem személyesen telefonon. Az írásos facebook meg ilyesmi semmire nem jó ilyenkor. Mondja el miért kér időt és, hogy mizu van. Ha nem mondja el akkor nem tudsz mit csinálni ellene. De öngyilkosnak semmiképp nem kell lenned mert rohadt sok dolog van a világban amit még kikell próbálnod pl: valóra váltani az álmaid. Ha nincs barátnő van pénz és szabadidő is több azt csinálsz amit akarsz :D a fájdalom úgyis elmúlik max. 1 hónap után.
2019. ápr. 22. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezt a "nem vagyok biztos a dologban" szituációt pontosan 3 héttel ezelőtt éltem át.

Az egyik az, hogy te kb semmit se tudsz ezzel csinálni, és ez a legszörnyűbb az egészben.

A másik, amit én másképp is csinálnék ha vissza tekerhetném az időt, az az, hogy biztosan nem szentelnék ekkora figyelmet ennek a kavarunk-e vagy most mi van dolognak?! Fiatalok vagytok, élvezzétek egymás társaságát, semmi sem kötelez titeket arra, hogy már pedig 1 hónap találkozgatás után már tudnotok kell mit merre, hogyan?! Ez annyira változó emberenként. Ne gondoljátok túl, ne stresszeljetek rá erre, csak tönkre vágná azt, ami éppen kezdene kialakulni köztetek. Hidd el, tudom.

19F

2019. ápr. 22. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon sokat segítettek. Én úgy gondolom megtettem, amit nekem meg kellett tennem jelenleg. Kb egy hét és tuti, hogy összefutok vele. Ha addig nem szól, akkor majd ott és akkor.
2019. ápr. 22. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!