Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Nagyszülômmel lakok /mama/ és van egy barátom , jó tanuló vagyok mindent megcsinálok amit kér..de nagyoon szigorú és nem engedi hogy 17 évesen barátom legyen.... Volt egy kapcsolatom ami az elejen "titokba ment,de aztan szakitottunk mert mama vegett nem tudtunk talizni mert ha suli utan is taliztunk valaki mindig el mondott neki mert ismeri ot az egesz varos igy minket is.. Már próbáltam vele beszlélni hogy lehetne e barátom és azt mondta hogy kicsi vagyok majd ha nagy leszek azt csinálok amit akarok... De én szeretem a fiút és nem tudom már mit tegyek mert ez igy nekem nem jó hogy ô végette kell majd szakítani mert nem járkálhatok sehova se sôt ugye barátom se lehet....
Meg multkor barátnôm elkért mamától egy 20 percre és mondta hogy nem mehetek sehova mert sokat csavargok holott nem is enged sehova.. Egész évbe max 1x elmehetek egy órára kb ..
Már annyira elegem van..
Nem tudom mit csináljak vagy hogy mondjam el hogy van barátom hogy engedje.... :/ értelmes válaszomat köszönöm 17/l.
És ha elírási hiba van benne sajnálom :)
Szia!
Támogatom első javaslatát, újra neki kéne futnod, bár elég kemény helyzetnek tűnik...
Esetleg próbálj meg kompromisszumot kötni vele, hogy ha nem romlanak a jegyeid, járhassatok, és esetleg ha olyan a nagymamád, és a srác is rendes, megpróbálhatnád bemutatni. Hátha akkor jobb belátásra tér. Esetleg megpróbálhatnád rávenni, hogy a te szemszögedből nézze a helyzetet, és ha nincs más út, közölni, hogy a tanulmányaid rajtad múlnak, ott cseszed el, ahol akarod, és lehetnél sokkal-sokkal kevésbé együttműködő is. Vannak 17 évesek, akik láncdohányosok, vedelnek, és naponta mással kavarnak, miközben az iskolából is kivágták őket. Emellett az, hogy szeretnél a barátoddal lenni, rögtön nagyon piti dolog, nem?
De semmiképp se menj át aggresszívba, inkább csak nyugodtan vázold a dolgokat.
Te ismered nagymamádat, te tudod, mit reagálhat ezekre... mi sajnos csak sötétben tapogatózunk :/
Mindenesetre sok szerencsét, remélem megadja az engedélyt! :)
Bagikacska
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!