Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kezdjek az exemmel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az exemmel?

Figyelt kérdés

Ő volt az első szerelmem,ebből kifolyólag nagyon szerettem és kötődtem hozzá. Mindez 2 éve, naivabb voltam. Ő nem foglalkozott velem eleget, a játékot, és bizony néhány lány barátját előrébb tartott mint engem, még az exét is. Ez rettenetesen fájt, de mivel Ő volt az első nagy szerelmem ezért elengedtem.Teljesen hidegen hagytam. Így ment ez hosszú ideig. Nyáron változott meg a legjobban. Írogattam neki,látta, de nem válaszolt. Aztán..2 nappal később megszánt egy üzenettel,miszerint nyaral, és az exén kívül nem beszél senkivel. Borzalmas érzés volt,hogy az exével beszél de velem mint barátnőjével nem. 1 Hónapra rá elhagyott az exéért. Teljesen összeomlottam,nagy kárt okozott bennem hogy az első szerelmem akit mindennél jobban szerettem eldobott egy másik lányért. Borzalmasan fájt. Azóta elteltek az idők,én pedig szépen lassan túl tettem rajta magam, mert valami mindig azt sugallta hogy egyszer még könyörögni fog azért,hogy visszafogadjam.

Így is lett, fél év könyörgés után visszafogadtam, de akkor már nem volt olyan mint az elején. Az én részemről. Jobban éreztette velem,hogy szeret. De sajnos ez sem tartott annyi ideig. Megint a játékok lettek fontosabbak, az exével megint felvette a kapcsolatot,illetve új lány barátra tett szert. Senki se tudott rólam. Aztán..elérkezett a végpont. Megtudtam hogy régebben,mielőtt szétmentünk volna 2x megcsalt az exével. Elegem lett,és kidobtam. Ezek után elkezdtem játszani a férfiak érzelmeivel,nem bíztam meg többé bennük. Pedig ezek előtt egyáltalán nem így volt, soha senkivel nem tudtam volna megtenni. De ezek után mintha kicseréltek volna.

Miután kidobtam a volt barátom,1 hónappal később visszatért. És most így, 1 év elteltével is mindig csak azt mondja hogy halálosan szeret. De én már nem tudom mit csináljak. Régebben játszott velem,megcsalt. És Ő miatta kezdtem el játszani mások érzelmeivel, nem bízok a pasikban. Szörnyen szégyenlem magam miért ezt teszem, de Ő miatta lettem ilyen. És az a helyzet,hogy nem tudom mit tegyek..

2019. márc. 17. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Dobd ki azonnal. Nem érdemel meg téged. Szüneteltesd egy kicsit a pasizást, és várj egy olyan srácra akit érdemes szeretned és aki viszont is szeret
2019. márc. 17. 15:46
 2/4 anonim válasza:
Szakíts vele végleg tiltsd is le ne érdekeljen az ilyen pasi fog jönni majd olyan akit tisztel téged akit megérdemel téged akinek nem kell más az én exem is hasonló volt kicsit még rossza is és jobb így nélküle
2019. márc. 17. 20:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, dee..nem vagyok vele együtt. :D

Csak vissza akar jönni, és hiába jön rá újból és újból,hogy nem akarom újra kezdeni. Egy ideig eltűnik,majd újra felbukkan

2019. márc. 17. 21:09
 4/4 anonim válasza:
Szerintem semmiképpen ne fogadd vissza,annyiszor átvert ne engedd meg,hogy játszhasson az érzelmeiddel. Nem tudom hány éves vagy, de keress olyat aki értékeli a szerelmedett, mert ő ezek szerint nem volt rá képes. Az meg,hogy játszol a férfiak érzelmeivel nagy csalódás ért, és ilyenkor az ember megtudd változni. Engem ezelőtt 3 hónappal ért egy csalódás a férjem részéről, nem csalt meg ugyan engem, de elérte,hogy ne bízzak benne és ne higgyek neki el mindent, én megbocsájtottam mert nekünk már van mit veszíteni család, ház stb. És hát nem csalt meg, csak a bizalmam csökkent ellene, de azóta nekem is vannak véleményeim a férfiakról, tisztelet a kivételnek. De aki ennyiszer igérgetett neked és egyszer sem tartotta be, annak nem szabad megenyhülni.
2019. márc. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!