Hogyan kezdjek el újra beszélni az exemmel? (Bővebben lent)
Jeleleg mindketten 20évesek vagyunk.
Szóval jártam egy lánnyal majdnem 3 évig. Szakítás szépen ment, nem vesztünk össze vagy hasonló, csak nem volt már annyira jó a kapcsolatunk, hogy folytassuk. Meg lett beszélve. Ő kezdeményezte a szakítást, engem eléggé megviselt (akkor nem vettem észre, hogy a jó/érdekes kapcsolatból unalmas/rutinszerű kapcsolat lett). Először megpróbáltam túltenni magam rajta, de a facebook mindig a pofámba tolta a képeit, a nevét stb és ezért töröltem az ismerőseim közül. Akkor úgy éreztem jobb lesz, de hülye voltam. Most ott tartok (két évvel a szakítás után), hogy szeretnék vele újra találkozni/megismerkedni. Szakítás utáni hónapban kétszer beszéltünk még, utána pár hónapig nem, majd töröltem facebookon, és azóta szinte semmit sem tudok róla. Mindketten Pesten vagyunk egyetemen.
Lehet hülyeségnek hangzik, de manapság az emberek elég komolyan veszik ezt a facebookon törlés dolgot, meg pofátlanság lenne bejelölni és írni neki, hogy "szia...rég beszéltünk, jó lenne összefutni bla bla akármi".
Arra gondoltam elkérem a számát az egyik barátnőjétől (néhány barátnőjével szoktam néha beszélni) és elhívom egy kávézóba.
Tudtok adni valami tanácsot úgy mindennel kapcsolatban (esetleg valaki volt hasonló helyzetben)?
Én számot cseréltem, majd láttam facebookon, hogy kicsit később ő is és kicsit sz@r érzés felkeresnem, mert én voltam az, aki törölte facebookon, ezzel megszakítva minden kapcsolatot vele.
Tudom, tökösnek kell lennem ha akarok valamit, fel is hívom, de előtte lehet tudtok egy két jó tippet adni az egésszel kapcsolatban.
Előre is köszi.
u.i.: tudom, hogy van arra esély, hogy nem fogadja el a meghívást, de ha nem próbálom meg, elfogadni sem fogja.
Nem tudom ti hogy viszonyultok az exekhez, de én emberszámba veszem őket. Meg akarok vele ismerkedni, mert attól, hogy 18 évesen nem folytattuk a kapcsolatot, 20 évesen lehetünk jó viszonyban. Az előző barátnőmmel is jól megvagyunk, semmi bajunk azzal hogy egyszer együtt voltunk.
Röviden annyi hogy meg akarok vele ujra ismerkedni. Lehet minden jó lesz. Lehet nem, de akkor is legalább megpróbáltam. Ha elutasit, lehet rossz lesz egy két hónapig, de legalább tudom, hogy őt teljesen elfelejthetem. Ha jól alakulnak a dolgok, akkor minden szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!