Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mikortól kezdjek új kapcsolatot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól kezdjek új kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Tegnap(dec7) véglegesnek bizonyult a szakítás a barátnőmmel, ugyanis elmokdta hogy ő egy másik fiút szeret ami -idézem- "szerencsére nem viszonzatlan"

Én három éve csapom neki a szelet és szerintem ő is szeretett engem. De ezt a palit csak most ismerte meg szeptemberben.

Most kerestek vigaszt egy másik lányban?

Vagy várjam hátha visszajön? (pl írjak neki dalt vagy küldessek neki virágot vagy ilyesmi?

Vagy már inkább gyorsan váltsak?(csak met körülugrálnak a csajok, van választék)

Bullshiteket nem kérek

2018. dec. 8. 10:24
 1/5 anonim válasza:
100%
Virágot semmiképpen ne küldjél. Ne kezdjél nyalizni neki.
2018. dec. 8. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha az exed tényleg elkötelezte magát egy másik srác mellett, akkor nem éri meg küzdeni érte mert semmi értelme , nem fog visszamenni hozzád, ha van más es kidobott miatta. Legalább őszinte volt és nem a hátad mögött csalt meg.

Új kapcsolatot ne kezdj még, élvezd hogy szingli vagy. ha mégis kezdenel rosszul is jöhetsz a dolgokból ..pl. az új lány azzal jön majd neked hogy csak pótlék. Tehát még ezzel várj.

Addig ismerkedj, érezd jól magad a többi lány társaságában, bulizz es élvezd ki hogy szingli vagy. Aztán utána jöhet a barátnő :)

2018. dec. 8. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát jó akkor szingli leszek
2018. dec. 8. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Téged max a fantáziadban ugrálnak körbe a csajok...😁
2018. dec. 8. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg máglyára teszik és úgy ugrálják körbe max xD
2018. dec. 9. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!