Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Úgy érzem, már nem szeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, már nem szeret annyira a párom. Mit tegyek? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Úgy érzem, már nem szeret annyira a párom. Péntek délután egy kicsit összevesztünk, utoljára kedden találkoztunk, az nagyon jó volt. Elvileg kedden találkozunk újra. A pénteki vita óta egy picit jobb a helyzet, de azóta csak 2 mondatot beszéltünk. Mostanában úgy érzem, hogy már nem szeret annyira, esetleg már nem annyira fontos ez neki... Én sem tudom pontosan, hogy mi ez. 2 hónapja vagyunk együtt, már megbeszéltük, hogy mindketten hosszú kapcsolatot szeretnénk...

Szerintetek mit tegyek, vagy mi ez? Egész hétvégén szomorkodtam, sírtam, kétségbe vagyok esve.Nem szeretném elveszíteni.

16l

2019. márc. 3. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:
A vita a párkapcsolat normális része, sajnos nincs olyan, hogy mindenben tökéletesen egyet értsetek. Ilyenkor le kell ülni, meg kell beszélni és megoldást kell keresni, ami némi kompromisszum árán mindkettőtöknek jó. Ha ez megy, nincs semmi baj, egy boldog, hosszú kapcsolat előtt állsz. Ha viszont erre nem hajlandó, sajnos jobban jársz, ha még most kilépsz, mielőtt jobban elmélyülne a dolog, mert folyamatosan fájdalom, csalódás fog érni.
2019. márc. 3. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy a konfliktusaitokat nem rendezitek... összevezstek de nem beszélitek meg. emiatt minden egyes vita után kicsit eltávolodtok egymástól + ott marad mindkettőtökben a tüske. nincs baj a veszekedéssel de meg kell utána bezsélni ! beszélgessetek, mondd el mi bánt, min kéne változtatnia, de ismerd be a hibádat és azt hogy te mit rontottál el
2019. márc. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!