Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret e még a párom?
Lassan fél éve, hogy együtt vagyunk a barátommal, de egyre jobban azt érzem, hogy már nem szeret. :( Szarkeverések miatt majdnem szétmentünk, de úgy döntött, hogy kitart mellettem. De még is más lányokat nézz és néha dicséri is engem viszont nagyon ritkán. Múltkor mikor ki kísértem a buszhoz épp elakartam köszönni tőle mikor 2 "csinos" lány megjelent és őket nézte mikor rászóltam akkor megcsókolt majd úgy fordult, hogy tudja őket nézni és ne legyen nagyon feltűnő.Mikor megkérdezem, hogy miért csinálja a válasza, hogy idegesítsen és,de az én kezem fogja engem szeret, de még sem érzem. Néha úgy viselkedik mintha apám lenne és ha hetente 2-3 szór találkozunk. Nem így ismertem meg nagyon megváltozott mintha lenne valakije
Ennek még lenne értelme folytatni? :(
lehet féltékennyé akar tenni, de szerintem hülye ez a taktika kapcsolatban...
beszéld meg vele, ha nem lesz változás, nem akar változni lehet jobb lenne neked nélküle...
22F
Üljetek le, és közöld vele komolyan, hogy ha így folytatja, szakítasz vele, és akkor dícsérje csak nyugodtan a többi lányt.
Ha ekkor is veszekedni kezd, és még csak meg sem fordul a fejében, hogy változtasson ÉRTED, akkor tényleg hagyd ott.
(Még annyi, hogy ha nehezen tudnád neki elmondani, le is írhatod. Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de tényleg sok minden befolyásolhat miközben mondod /elsírhatod magad, megrémülsz, mert kiabál... stb.../)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!