Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom? Nem szeret?
Mindketten 18 évesek vagyunk. Tudja jól, hogy holnap hajnalban megyek dolgozni, és mivel neki is dolga lesz, meg nekem is csak vasárnap reggel találkozunk újra. (Egyébként napi szinten együtt vagyunk). Tudja azt is, hogy az elkövetkezendő 3 hétben nem kicsit redukálódni fog az együtt töltött idő, mivel vizsgám lesz (5 db). Ennek ellenére nem használja ki az időt amit együtt tölthetnénk. Inkább nyolc óta LOL-ozik. Most ez komoly? Vagy csak nekem logikus, hogy mikor itt fekszem az ágyban nem azzal kéne játszani (amivel amúgy is bőven lesz ideje a fent írtak miatt) hanem velem foglalkozni?
Elkeseredett/L/18
Azért ha napi szinten együtt vagytok, néha neki is kell egy kis relax, hogy mással is foglalkozzon, és az a vasárnap reggel sincs olyan nagyon messze :)
Szerintem még ilyen fiatalon, ha sok időt együtt töltöttetek eddig, nem gáz ha engeded játszani, addig te nézz egy filmet :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!