Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne ezért vagy nyugodjak le?
A párommal már másfél éve együtt vagyunk, de mindig szakítottunk, mert nagyon bunkó lett a végére, és 1-2 hónapot külön tölttötünk, aztán újra. Na most szeptemberbe is ez volt. Összejöttünk majd októberbe szoksáosan bunkóvá vált, amit én nem bírtam és így szakítottam vele. Emiatt belefutottam egy másik párkapcsolatba is, mert azt hittem így féltékennyé tudom tenni. Na ez nekem nem ment, 4nap után szét is mentem az illetővel. November végén az eredeti párom újra bepróbálokozott, én pedig nagyon szívesen mentem hozzá vissza. Azóta egy kissé meváltozott, már nem olyan mint régen, valahoy közelebb kerültünk egymáshoz (első szeretkezés ilyenek) és jelenleg nagyon jól vagyunk, és nem látom hogy kezdene megint elfajulni a dolog. Viszont iszonyatosan féltékeny mindenkire, és félek hogy ha kiderülne az a futó kalandom elveszteném őt.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!