Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom legjobb baratja egy lány. Hogy nyugodjak ebbe bele?
Ha ennyire nem tudod elviselni, szerintem inkább hagyd ott a srácot. Az emberek ilyenek. A csajt nem érdekli hogy vagy te. Kit érdekel. Kifogás, hogy jaj mert 10 éve ismeri, attól mert 10 éve ismeri, még nem lesz normális.
Első voltam.
Együtt éltek már Fiona ? Be lettél mutatva ennek a lánynak ? Ha még nem, akkor beszélj erről a barátoddal, hozzatok össze egy találkozót, haverkodjatok össze kicsit vagy valamennyire ismerd meg te is ezt a leányzót. Ezután beszéld meg már négyszemközt a barátoddal, hogy a csajszival, ha ráértek találkozhattok hörpinteni valamit meg egy kicsit trécselni, ezt majd megdumáljátok, hogy hetente/kéthetente/havonta vállaljátok be, a kapcsolattartás meg úgy működik, hogy a szabadidejében délelőtt 9-től este 6-ig, mert nem illik egymást zavarni ezen időponton kívül, mert tán fürödne, aludna, kefélne, mozizna stb.
Annak idején én is álltam a barátaim korlátlan rendelkezésére és ugyan erre kért a barátnőm, elmagyarázta, hogy nincs gondja a barátaimmal, ő is bírja őket, de az nem járja, hogy hol az egyik, hol a másik félbeszakít/megzavar, bármit is csinálunk (na jó szexnél azért nem voltam elérhető). Megértettem és beláttam mit akar mondani, megbeszéltünk egy rendszert ketten, azt pedig megbeszéltem a barátaimmal. Utána nem volt ebből semmi probléma, a hétköznapjaink nyugodtan teltek, hétvégén pedig hol sörözni, hol pizzázni, biliárdozni, kirándulni mentünk az egész baráti körrel fiúk-lányok vegyesen és jól éreztük magunkat együtt mindannyian.
32/f
Nem akarlak elkeseriteni, de ez nem tunik egy acelos kapcsolatnak koztetek. Igazabol azt sem latni, hogy mi lesz ennek a kifutasa? Nem a baratno kerdes itt a fo problema, hanem a 7-8 honap tavollet. En csodalkozom, hogy te erre parkapcsolatkent gondolsz, mert ez nem az. Nem mondom, hogy par ev egyutteles utan, sok nehezseg, es lemondas aran egy tavkapcsolat nem mukodhet, de igy inditani, szerintem lehetetlen. Szerintem tul nagy arat szeretnel megfizetni ezert a kapcsolatert.
42F
De én kitartó akarok lenni és nem akarok véget vetni ennek mert imádom
És 100%-ban biztos vagyok abban h ő is engem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!