Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit hozhat számunkra a jövő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hozhat számunkra a jövő?

Figyelt kérdés

A barátom ősszel orvosi egyetemre megy, nekem még hátra van 3 évem a gimnáziumból. Nagyon rég óta ismerjük egymást és sokáig barátok voltunk, 2 éve együtt is vagyunk. A kapcsolatunk nem felhőtlen,szoktunk veszekedni mint minden más pár, de tényleg nagyon szeretjük egymást. Akármennyire is összevesztünk mindig kibékültünk és nagyon ragaszkodunk egymáshoz. Az egyetem innen 100 km-re van, bentlakásos lesz és valószinűleg elég ritkán fog hazajönni :( Én mindenben szeretném támogatni,mert tudom hogy nagy álma ez. A gimnázium befejezése után én is abba a városba mennék továbbtanulni, hogy többet lehessünk együtt. A barátom nem az a bulizós tipus, inkább visszahúzódó. Mennyi az esélyünk kibirni ezt a 3 évet és együtt boldogan élni majd a jövőben? Én nagyon jól érzem magam vele és eltudom képzelni hogy vele éljem le az életem :)

16L

2018. aug. 27. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Leírtak alapján, titeket Isten egymásnak teremtet :) - Valljuk be most jön a neheze, de ha sikerül végigcsinálni szép pár lesztek!

Sok szerencsét!

2018. aug. 27. 22:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat,aranyos vagy! :)
2018. aug. 27. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Ebben a korban amúgy sem szoktak még 3 évet kibírni, nem hogy távkapcsolatban. Nem mondom, hogy lehetetlen, csak azt, hogy valószínűtlen. De ez sok mindentől függ, mennyire fogjátok éretten kezelni a helyzetet, illetve egyikőtökre rátörhet az 'uncsivagykiakaromélnimagam' érzés is.
2018. aug. 27. 22:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. aug. 28. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát figyelj

én tipikusan a a fiú vagyok aki tényleg nem sok lányt akar hanem egyet de az legyen az igazi, én sem vagyok bulizós, sőt kicsit visszahúzódó vagyok de rám is rám jön az az érzés h mégiscsak élni kéne és minél több csajjal lenni együtt (ha érted)

ez ilyen természetes dolog ilyen idős korban mindkét nemnél

én kívánom nektek h tényleg sikerüljön ez a pár év és együtt maradjatok de azért ezt amit mondtam kalkuláld bele a dolgokba

19f

2018. aug. 28. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!