Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! Mennyire beteg, hogy a visszahúzódó énem miatt úgy ismerkedek, hogy kb 10-kor amikor sötét van, sétálgatok a külvárosban, és random egyedül arra jövő csajokat leszólítok?
Helyesnek mondanak stb,de önbizalomhiányos vagyok,tudom hogy ez csaj szemmel ijesztő meg fura,de nekem az este nyugalma adja meg ennel az egésznek az erejét,hogy egyedül jön,a csendbe,és nem 6-8 fős fürtökbe lóg nappal a belvárosba.(vidék)
Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi így közeledne hozzátok?(természetesen közvilágitásos járdán,és nem vaksötétben teszem ezt)
Lány vagyok, szoktam egyedül haza menni éjjel én is. Annak ellenére, hogy nem mondanám, hogy félek ilyen helyzetekben, azért az biztos, hogy jobban odafigyelek, gyorsabban megyek és önkéntelenül is fel-felmerülnek bennem kellemetlen gondolatok.
Úgyhogy én azt mondanám, nem feltétlenül sikeres a módszered. Valószínűleg a lányok ilyenkor csak szeretnének gond nélkül, lehetőleg gyorsan haza érni, nem hiányzik nekik hogy le-leszólítgassák őket. Kifejezetten negatív hatást fogsz nagy valószínűséggel elérni. Én például nem szívesen kávézgatnék/találkozgatnék a hajnali egykor, a kihalt sikátorban szembejövő és közeledni próbáló sráccal, de aztán lehet, velem van a baj...
Szerinted... Őszintén... Mennyire beteg? Mármint elképzelem a szituációt. A csaj sétál, teljesen gyanútlanul (vagyis nem teljesen, mert sötét van, ugye), erre jössz te, hogy "szia cica, van gazdád?". A végkimenetel függ a lány lélekjelenlététől, a nála lévő tárgyaktól és az önvédelmi készségeitől, futástól kezdve, paprika sprayn keresztül, a karatéig bármi előfordulhat. Egy szinte biztos; sikered nem lesz, csak szegény csajra hozod rá a frászt. Vámpírtól kezdve pszichopata őrültig akárminek hihet ezután.
Ha annyira félénk vagy is, inkább maradj a személyes ismerkedésnél/internetnél, ott legalább senki nem tudja kiverni a fogsorod.
Hát ez jó :D
Mondjuk ez bőven függ attól hogy hol teszed... Meg mondjuk... Ha 10 óra van, egy téren vagyunk és be is jössz akkor persze, jó az :D
De ha mondjuk egy sikátorban, 12-kor, és mondjuk hátulról szólítasz le, akkor lehet hogy kapsz egy irdatlan fejrúgást :D
De ha olyan csajjal mész szembe akin tűsarkú van, ellenben nem kickboxol az se lehet kellemes....
Szóval csak óvatosan :D 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!