Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, Fiúk! Mennyire beteg,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Fiúk! Mennyire beteg, hogy a visszahúzódó énem miatt úgy ismerkedek, hogy kb 10-kor amikor sötét van, sétálgatok a külvárosban, és random egyedül arra jövő csajokat leszólítok?

Figyelt kérdés

Helyesnek mondanak stb,de önbizalomhiányos vagyok,tudom hogy ez csaj szemmel ijesztő meg fura,de nekem az este nyugalma adja meg ennel az egésznek az erejét,hogy egyedül jön,a csendbe,és nem 6-8 fős fürtökbe lóg nappal a belvárosba.(vidék)

Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi így közeledne hozzátok?(természetesen közvilágitásos járdán,és nem vaksötétben teszem ezt)

2017. aug. 15. 23:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szóval egy leszólítás egyenlő a halállal?:D Elismerem fura...NAGYON fura szokás,de azért a paranoiásságnak is van egy határa,amúgy egy teljesen áaos kivílágított kertesházi sornál szoktam lenni,nem messze lakótelep bolt,tehát ne egy londoni sikátorra gondoljon senki:D
2017. aug. 16. 18:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Átlagos*
2017. aug. 16. 18:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi csajok mindig a legrosszabbra keszulunk... Nem minsig alaptalanul.. -^-
2017. aug. 16. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez így igaz! Nem egy megrázó történetet hallottam már, otthon vagyok a témában, mert sok krimit és horrort nézek. Talán ezért vagyok túl paranoiás. (Bicskás voltam xD)
2017. aug. 16. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mert férfi, ha akar a közvilágításos járdáról is simán elrabol.

Elég hamar a földön találnád magad a tököd körül tekeregve, vagy vakon a szemedből ömlő könnyektől.

Ez még viccnek is rossz.

2017. aug. 18. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, engem a nyílt utcán kaptak el, még világosban futásból hazafelé. Az volt a mázlim, hogy az illető már részegebb volt, így tökön rúgtam, és elsprinteltem.

Azóta van nálam paprikaspray, meg a kulccsomó a kezemben, hogy a rajta lévő Eiffel-toronnyal bárkit arcon tudjak szrni, ha bántana.

2017. aug. 18. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!