Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Félek, hogy elveszítem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy elveszítem. Igazam lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon jó kapcsolatunk van barátnőmmel, de attól tartok, ha így folytatódik elveszítem.

Egyetlen dolog az oka. Nincs időm. Tudom, arra szakítunk időt, amire akarunk, DE ha nincs mit már szakítani, akkor mi a helyzet?

Készülök egyetemre, ő is. Matekból, informatikából külön órákat veszek egy héten 4 napon, emellett készülök szakmai vizsgára majd, valamint nyelvvizsgára (ez a legkevesebb, gyakorlatilag kész vagyok), pluszba heti 4-szer edzésekre kell járnom.

Magyarul körülbelül este 8 mire hazaérek, itthon is autodidakta módon tanulnom kell.

Nagyon nagyon szeretem barátnőmet, igazán, szerelemmel, ezért is aggaszt ez a kérdés, hogy mi lesz, ha csak a hétvégén láthatjuk egymást, illetve suliban órák között. Félek, hogy emiatt elveszítem, de elvégre meg kell értenie, hisz ő is ugyanúgy készül, de attól félek el fogjuk nagyon hanyagolni a másikat.

Tudom, ha vége lesz az egész hajtásnak, akkor minden időmet vele tölthetném és minden szép lenne megint, nagyon sok időt tölthetnénk együtt.

2018. jan. 3. 08:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Ha igazán szeretitek egymást, akkor ezen nem is kellene gondolkoznod, mert ha valaki szeret valakit, akkor elfogadja, sőt támogatja abban, ha valamit el akar érni az életben. Az én kapcsolatomban is voltak nehéz korszakok, de legyőztük a problémákat. Kicsit kevesebbet találkoztok, ez annyira nem nagy gond, sok ismerősöm van úgy együtt a párjával, hogy csak ritkán találkoznak és jól megvannak, sőt így legalább ti sem nem unjátok meg egymást :)
2018. jan. 3. 09:41
 2/11 A kérdező kommentje:

Egyszerűen csak aggódok, érte leginkább. Hogy nem tudok vele eleget foglalkozni és rosszul fog esni neki vagy cserben hagyom valamiben, mert nem érek rá.

Ő nagyon jó eszű, kevesebbet kell küzdenie a tudásáért, illetve nem is sportol így sokkal több szabadideje van.

2018. jan. 3. 10:44
 3/11 anonim ***** válasza:

"heti 4-szer edzésekre kell járnom"

Edzésre járni nem kötelező. Főleg nem hetente 4-szer.

2018. jan. 3. 18:23
 4/11 anonim válasza:
A kérdésedre a válasz: ja
2018. jan. 3. 22:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Országos helyezéseim vannak. De tény, hogy erre gondoltam legelsőre, hogy ha más nem, ezt hagyom abba, hogy rá jusson időm.
2018. jan. 4. 13:11
 6/11 A kérdező kommentje:

De így néz ki egy átlagos napom januártól.

Megyek iskolába 7-8 órát lehúzok, ha szerencsés vagyok elmarad valami és 6 lesz néha. Utána rohanok enni valamit, fakt vagy magántanár utána edzés, vagy edzés utána meg magántanár. Ami maradék időm van azt szeretném vele tölteni így is, csak mivel vidéki így ez nem egészen sikerülhet mindig.

Az a legtisztább ha beszélek erről vele, mik az aggodalmaim.

2018. jan. 4. 13:14
 7/11 anonim válasza:
Suli időben én csak hétvégente látom, mert más városban tanul.6 hónapja együtt vagyunk.
2018. jan. 4. 17:10
 8/11 A kérdező kommentje:
Remélem még sokáig kitartatok egymás mellett. :)
2018. jan. 4. 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük tegnap este, leültünk picit.

Először nagyon rosszul esett neki, amit mondok, azt hitte szakítani akarok, és egyből sírni kezdett, hogy ő tudja nem tehet semmit, de kéri szépen, csak ne hagyjam el, ennyi időt ne dobjak el egy rossz időszakért, tudom, hogy nagyon szeret.

Majdnem elsírtam én is magam, annyira szívszorító volt.

Aztán mosolyogva és elnevetve magam megnyugtattam, és elmagyaráztam neki, hogy félreértette, amit elkezdtem, de még be sem fejeztem. Hogy nem elhagyni akarom, pont, hogy megtartani, én félek ettől, hogy ő hagy el, ha nem lesz időnk egymásra.

Úgy még sehogy sem vigyorgott a kisírt szemekkel párosítva rám és majd megfojtott úgy ölelt engem, meg hogy utál és gyűlöl, hülye vagyok, hogy így ráhoztam a szívbajt.

Aztán ugyanazt mondta, mint az első hozzászóló, hogy ne butáskodjak, tudja mi a dolgom és miért teszem. Ő aztán nem áll az útba, inkább segíteni fog teljesíteni és támogatni, ahogy én őt. Ha csak 1 napot töltünk együtt hetente neki elég, ha 10 percet is, akkor az is csodálatos, mert velem tölti.

Annyira megható volt ez az elbeszélgetésünk. Annyira édes volt barátnőm. Hálát adok, az Istennek, az Isteneknek vagy bármi másnak, hogy őt megismerhettem sok-sok évvel ezelőtt és velem van, és úgy néz ki még lesz is sokáig.

De tényleg az ütött meg, hogy ennyi időt ne dobjak el. Sosem vesztünk még össze úgy, hogy na most vége, szakítunk, egyszer sem közel 4 év alatt. Még csak az érzésünk sem fakult semmit úgy érzem, a kezdettől fogva. Biztos vagyok benne, ha nem válnak külön valamiért az útjaink, akkor egy nap megkérem a kezét.

Csak elmeséltem, hogy pontot tettem a végére az aggodalmaimnak. Így újra felszabadult vagyok. Talán egy nap ismét elolvasom ezt és fülig érő mosollyal élhetem végig az emlékeimet. :)

2018. jan. 6. 17:02
 10/11 anonim válasza:
:)
2018. jan. 6. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!