Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most oszinten. A paromnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most oszinten. A paromnak vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Nagyon koszonom, aki ezt elolvassa es segit❤

Van egy baratom. Tavkapcsolatban vagyunk, 2 hetente talalkozunk.

1 honapja a haverjaival (akiket kifejezetten nem szeretek, de ez mind1) elmentek bulizni. A baratommal megbeszeltuk hogy nem fog cigizni mert nem szeretnem (szepen megkertem) es max 2 felest ihat...

Haza jott es meselte hogy ivott 3 felest es elszivott egy cigit... Mert elvileg rabeszeltek... Sokat sirtam.

Ma megint ment es nagyon ossze vesztunk. Mondtam hogy tudom, nem tilthatom meg neki hogy elmenjen de nekem ez rossz erzes nagyon mert nem tudom milyen hulyeseget csinal, feltem. Azt irta ezt mar "pofatlansag" lenne lemondani.

Rairtam most cigizett e. Annyit irt "ha haza ertem megbeszeljuk"

Na szerintetek neki van igaza es menjen cigizni meg inni? Vagy csak feleslegesen aggodok erte?

Nagyon kivagyok mar.

Mellesleg rosszat tesznek neki ezek a dolgok mert van egy betegsege amire nem ihatna.

Koszonom, a valaszokat💕

L

2017. márc. 17. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
A párodnak van igaza. Nem korlátozhatod le, hogy mit csináljon. Tipikusan olyan lányok viselkedése ez, akik nem járnak sehová sem :/
2017. márc. 17. 23:34
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem fekete-fehér.

Részben neked van igazad, részben neki

Minek sírni ezért? Felesleges.

Én se engedném, hogy bárki rámparancsoljon.

Viszont, te szépen kérted.Akkor legalább legyen annyi esze, hogy ne mondja el, ne idegesítsen vele téged

L

3/14 anonim ***** válasza:
0%
neked^-^
 4/14 A kérdező kommentje:
Oke koszonom az eddigi valaszokat:)
2017. márc. 17. 23:36
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Mindkettotoknek, ertheto hogy aggodsz erte, de azt nem tilthatod meg neki hogy szorakozzon, nincs abban semmi ha elsziv egy cigit meg kicsit berug. Had szorakozzon, akkor szolj ra ha mar tulzasba viszi,de egy ket alkalom meg nem a vilag vege, es ne sirj emiatt.
2017. márc. 17. 23:53
 6/14 anonim válasza:
96%
A te érdekedben mondom: gondold át ezt a dolgot, ha így viselkedsz senki nem fog megmaradni melletted. Nincs annál nyomorúságosabb mint amikor egy felnőtt embernek ilyeneket mond a párja hogy maximum két felest ihatsz.. Ha szereted bízz benne annyira hogy ő döntse el hogy mennyit iszik meg hogy akar-e cigizni. Sőt, rengeteg emberben van meg az a primitív lázadó ösztön hogy ha mondanak nekik valamit csak azért is az ellenkezőjét csinálják. Lehet hogy ő így próbálja meg kifejezni hogy nem kéne beleszólnod ebbe a dologba. Hagyd rá, igyon ha akar, valószínűleg rájön magától hogy nem kéne a betegség miatt.
2017. márc. 18. 00:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Oke, koszonom:)
2017. márc. 18. 01:25
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly, hogy azért sírtál, mert egy darab felessel többet ivott, mint azt te megszabtad neki? Meg mi ez, hogy ennyi meg annyi van neki megengedve? Szerintem képes mértéket tartani,ha meg nem, ott már rég baj van.

És ha így reagálsz rá, nem fogja elmondani az igazat, nem akarja majd, hogy sírj, vagy csesztesd...

2017. márc. 18. 08:50
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
Egyikőtök se normális. Te azért nem, mert olyannal vagy, aki dohányzik és alkoholt iszik. Aki ezeket csinálja, az eleve ostoba. Lehet más mondani, tökre nem érdekel.
2017. márc. 18. 09:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Téged is megértelek, de ebben neki kell igazat adnom. Örülj neki, hogy elmondja neked az igazat és nem titkolja el azt a plusz egy felest és cigit. Nem tudom mennyi idősek vagytok, azért ha 15 vagy annál fiatalabb akkor viszont neked van igazad, mert nem nagyon kéne olyan fiatalon. De ha elég idős már el tudja dönteni mennyi az amit még nyugodtan ihat, ne korlátozd le mert hosszútávon csak folytonos veszekedéseket eredményez, ha te nem szabályozni próbálod ő meg feszélyezve van emiatt. Találjátok meg az arany középutat, hogy ő mindent elmond neked erről, te pedig azzal engeded útjára, hogy vigyázzon magára és annyit igyon amit még nem érez, hogy ártana.
2017. márc. 18. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!