Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most oszinten. A paromnak vagy nekem van igazam?
Nagyon koszonom, aki ezt elolvassa es segit❤
Van egy baratom. Tavkapcsolatban vagyunk, 2 hetente talalkozunk.
1 honapja a haverjaival (akiket kifejezetten nem szeretek, de ez mind1) elmentek bulizni. A baratommal megbeszeltuk hogy nem fog cigizni mert nem szeretnem (szepen megkertem) es max 2 felest ihat...
Haza jott es meselte hogy ivott 3 felest es elszivott egy cigit... Mert elvileg rabeszeltek... Sokat sirtam.
Ma megint ment es nagyon ossze vesztunk. Mondtam hogy tudom, nem tilthatom meg neki hogy elmenjen de nekem ez rossz erzes nagyon mert nem tudom milyen hulyeseget csinal, feltem. Azt irta ezt mar "pofatlansag" lenne lemondani.
Rairtam most cigizett e. Annyit irt "ha haza ertem megbeszeljuk"
Na szerintetek neki van igaza es menjen cigizni meg inni? Vagy csak feleslegesen aggodok erte?
Nagyon kivagyok mar.
Mellesleg rosszat tesznek neki ezek a dolgok mert van egy betegsege amire nem ihatna.
Koszonom, a valaszokat💕
L
Őszintén!
Mi jogon korlátozod a pasidat?
Azt még megértem,hogy ha együtt vagytok ne cigizzen ..de h ha nem vagytok együtt nem cigizhet..na pff.
Nem az anyja vagy, sőt igazából csak 1 kapcsolata!
Nincs jogod megszabni hogy ha nem vagytok együtt mit tehet(cigire gondolok)..meg nem halsz bele h nem annyit ivot amit te "megengedtél"
Betegsége miatt nem ihatna... aha.. itt nem csak a haverok a hibásak már ne haragudj!
A pasid sem tud nemet mondani,és nem kell a rizsa h rá beszélték.. mert azt lehet aki hagyja
ne haragudj de elég furcsa felfogásod van. Értem ,hogy félted meg nem akarod hogy dohányozzon és túl sokat igyon de nem az ő életét éled. Az ő egyedüli döntése hogy dohányzik-e vagy sem ,hogy iszik-e vagy sem és hogy mennyit.
Neked ebbe , akárhogy is vagy a barátnője SEMMI beleszólásod. Ez olyan mintha ő meg akarná neked tiltani ,hogy vegyél egy 10.-ik ugyanolyan pólót mint amid van (csak egy random példa).
Nincs igazad. Az ő döntései. Attól még hogy jártok nem dönthetsz helyette.
A betegsége miatt érte hogy aggódsz , de neki kell tisztában lenni a dolgaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!