Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tervez ennyire előre?
Figyelt kérdés
Mindketten 16 évesek vagyunk.
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, de ő már arról beszél, hogy majd ha felnövünk összdeköltözünk, meg akar majd gyereket, meg hogy hányat.. Nameg hogy majd kérjem meg a kezét.. Én meg csak fogom a fejem. Azt sem tudom mit fogok csinálni a jövőhéten. Az meg a másik, hogy hiába nagy a szerelem, úgysem tart örökké :D
2018. jún. 26. 12:12
1/11 anonim válasza:
Erre egyszerű a válasz...szeret téged annyira hogy már ilyeneken gondolkodjon :p
2/11 anonim válasza:
Na barátom én sokszor azt se tudom egy óra múlva mi lessz!
De szerintem aranyos mikor erről áradoznak, és nem arról beszél, hogy mekkora f@..sza van lakatos lajosnak a discoból!
3/11 A kérdező kommentje:
Persze, örülök, de elég félelmetes, hogy ilyenekről beszél.. És ha azt mondom, hogy nem érdemes ilyesmin gondolkozni, mert addig úgyis sokminden fog még történni, akkor meg megharagszik.
2018. jún. 26. 14:20
4/11 anonim válasza:
Szerintem ne bántsd meg! Úgy is két ember kell a gyerekhez meg a házzasághoz is, és ahogy írod addig még sokminden történhet!
5/11 anonim válasza:
Szia nekem is ez volt a baj az elöző kapcsolatomban és mi is pont ennyi idősek voltunk....végül szakítottam vele,mert ezt már nem bírtam tovább(mi lassan egy éve voltunk együtt)
6/11 anonim válasza:
Majd ha egyszer szerelmes leszel úgy igazán, akkor érteni fogod, mit érez most a barátnőd.
8/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne szegény?
2018. júl. 1. 15:10
9/11 anonim válasza:
Azért szegény, mert viszonzatlanul szerelmes beléd. Te csak szórakozol vele, míg ő mély érzéseket táplál irántad.
10/11 A kérdező kommentje:
Tehát az, hogy én nem gondolkozok 5 évre előre, azt jelentené, hogy szórakozok vele?
Mellesleg ezt honnan szűrted le? 3 mondatból?
2018. júl. 1. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!