Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy 18-19 éves mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18-19 éves mennyire megfontolt? Mennyire tervez hosszútávra?

Figyelt kérdés
Saját, személyes dolgok érdekelnek. Mennyire gondolnak komolyan egy kapcsolatot?
2015. nov. 17. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre ebben a korban még senki sem olyan érett és bölcs h olyan messzire gondoljon a jövőjére.A kapcsolatban is még csak kezdetlegesek a szerelmi érzések,de ez ember függő...majd olyan 40-45 évesen máképp látod a világot és addigra benöl a fejed lágya.
2015. nov. 17. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Emberfüggő.

Nekem már most 15 évesen mindenre van legalább két stabil tervem,de 30 évesek is lehetnek nagyon megfontolatlanok.

15/F

2015. nov. 17. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Teljesen egyéntől függ.

Az átlag szerintem nem tervez komoly kapcsolatot, a cél, hogy elmenjünk egy buliba,és szedjünk fel 1-2 lányt, lehet hogy smárolunk, lehet hogy akár több is, de ezekből ritkán lesz hosszú távú kapcsolat.

Ennek ellenére például én 18 évesen már nem így gondolkodom. Nem is volt még komoly barátnőm soha, egy kapcsolatnak nem is nevezhető valami volt 3 éve, és nem olyan régen 3 hónapig együtt voltunk egy lánnyal, de sajnos csúnya vége lett.

Én személy szerint hosszú távú kapcsolatra vágyom, csak sajnos nehéz olyan lányt találni, aki tetszik is, megértjük egymást, nem veszünk össze félpercenként (nehéz velem, kevesen bírnak ki sokáig :D), és jó társai vagyunk egymásnak. Az előző barátnőmmel azt hittem, megtaláltam, egészen addig, amíg nem lépett le egy egyetemistával. :)

Van egyébként több korombeli barátom, ismerősöm, akik már elég régóta, 1-2-3 éve együtt vannak a párjukkal, és irigykedve nézem, hogy olyanok együtt, mintha már 10 éve házasok lennének, de közben szerelmesek is. :D

18/F

2015. nov. 17. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Az előttem lévő válaszoló komolyan gondolja a jövőjével kapcsolatos szándékait és igaza van a csajokkal kapcsolatban is. Ezért is mondtam elsőként h ember függő:/19/F
2015. nov. 17. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez kortól független.
2015. nov. 17. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!