Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátnő szerzés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő szerzés?

Figyelt kérdés
Bejelöltem egy lányt aki tetszik,visszaigazolt,de nem ismerjük egymást.Szeretnék ismerkedni vele.Jó ötlet,valaki szerzett már így barátnőt?
2018. aug. 25. 18:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok.Kérlek segítsetek.Köszönöm.
2018. aug. 25. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nekem elsőre, úgy tűnik hogy szerelem első látásra amivel nincs baj csak ismerjétek meg egymást.. Nyugodtan írjál rá azon nem vesztes semmit, beszélgess vele aztán hívd el fagyizni meg ilyenek..
2018. aug. 25. 18:12
 3/7 anonim válasza:
Az én barátnőim nem szeretik, ha random csávók írnak rájuk, akiket nem is ismernek.
2018. aug. 25. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is így ismertem meg a barátnőmet és együtt vagyunk 4éve. ne nyomulj és ne mondj el neki magadrol mindent az első beszélgetésnél.
2018. aug. 25. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Kb ilyenek írnak barátnőmre...

Akiket aztán nekem kell elcsomagolni hogy felfogja, van barátja :)

Mert ő akár hányszor írja, nem érdekli őket 😁😁

2018. aug. 25. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 fociban is van kapus, mégis tudnak gólt lőni
2018. aug. 25. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
# egyáltalán miért ír nekik ha így van? Könyörgöm ez internet még lehet csinálni hogy nem ír vissza.
2018. aug. 25. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!