Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolában barátnő szerzés?
Figyelt kérdés
Szeptembertől leszek középsulis, és van egy lány aki évfolyamtársam lesz, nagyon tetszik. Majd később hogyan írjak rá, vagy hogy tegyek jó benyomást? Vagy ha elutasító lenne, akkor más lányoknál hogyan próbálkozzak? Milyen legyen velük? Ismerkednem azért lehet nekem nehezebb mivel az osztályunkba csak fiú lesz, és ezért csak évfolyamtárssal tudok ismerkedni, csak ugye az nehezebb. Egyébként most 180 cm vagyok, és 70kg, november óta több mijt 10 kg-ot leadtam, ez így már szerintetek jó arány? Persze tudom, hogy nem csak ez számít.
A válaszokat előre is köszönöm!
2016. aug. 22. 22:46
1/4 anonim válasza:
Ha általánosban nem voltál egy nagyon populáris személy és kedvelt lányok körében, akkor középsuliban sem fog ez sokat változni, azt elhiheted. Suliban nem nagyon ajánlatos ismerkedni, ha beégsz akkor a fél évfolyam meg fogja tudni, és utána tuti hogy vagy 2 évig semmi esélyed nem lesz más lányoknál. Szerezz barátokat, járj el bulizni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát barátnőm volt már, igaz 6.-ban (igen tudom h kisfiu kislány de akkoris barátnőm volt), viszont minden fiú osztálytársam szerint az osztaly legszebbje, sőt más is így gondolta, nagyon szép volt, de nála lehet hogy inkább szerencsém volt. Most 8.ban pedig valahogy szerelmes lett belém egy 2 évvel fiatalabb lány (ebből gyanítom nemvagyon olyan rosszképű), és ő is egész aranyos volt, csak hát mégis túl fiatal. Lányokkal egyébként jól kijövök, több lomolyabb lany barátnőm is van (megölelnek mindig ha találkozunk) szóval kijövök a lányokkal csak csajozás már nehezebben megy.
2016. aug. 22. 22:57
3/4 A kérdező kommentje:
Ja hát bulizás nemannyira az én stílusom.
2016. aug. 22. 22:58
4/4 anonim válasza:
Akkor GO GET 'EM GURL, akarom mondani BOI. Startolj rá, családomban vannak csak ketten párok, akik első középsulis szerelmesek, és már együtt vannak jó ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!