Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő szerzés hogyan?
Sziasztok!
17 éves srác vagyok de pár éve nem volt barátnőm kicsit kiestem a ''ritmusból''.Van egy lánya aki nagyon tetszik de nem tudom hogyan menjek oda hozzá,hogyan indítsam el a beszélgetés mit mondjak neki? Stb...Külsőleg sportos srác vagyok (testépítek) 10/8 as srác.De ez a csajozás kikészít..Valaki segítene?:))
aj a nagymenő háháhá-
17 éves és pár éve már nem volt nője meg kiesett a ritmusból a nagy öreg:)))
ha talalkozol vele menj oda hozza, mondd h milyen reg lattad, miujsag vele, mik tortentek vele a nyaron vagy volt-e valamerre:) ez igazabol fog jonni magatol, csak ne parazz mert lehet latni:)
vagy egy jobb otlet: menj oda hozza, mondd meg h regen lattad, most sietsz valahova de adja mar meg a szamat h fel tudd hivni es kesobb elmehetnetek kavezni vagy ebedelni egyet:D
elhivas pipa, telefonszam pipa
16 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!