Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nem volt még barátnőm, nagyon szar mit tudnék kezdeni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok félév és 18 soha nem volt még barátnőmm.
cikinek érzem persze de nem értem mi lehet a gond.
Nem vagyok egy top pasi akik filmekben vannak, de nem is vagyok egy lecsúszott páva kocka lúzer keverék.
Átlag , csak jó lenne már egy barátnő , hogy tini éveimre úgy gondoljak vissza, hogy húúú de jó volt.
Előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat.
2015. febr. 1. 10:45
1/16 anonim válasza:
Hát ez ilyen, van akinek sz*pni is kell, persze képletesen értem, de akár szó szerint is lehet venni.
2/16 A kérdező kommentje:
nekem nem ,Nem ilyen de azért köszönöm :D
2015. febr. 1. 10:47
3/16 anonim válasza:
Na vajon mit tudnál kezdeni? Menjél csajozni:D
4/16 anonim válasza:
Én 28 vagyok, és még nem volt kapcsolatom. Na és? A külsőm miatt soha nem is lesz.
5/16 A kérdező kommentje:
Igazából ez nekem is leesett, de valahogy nem merek, illetve nem tartom fontosnak azt h én kezdeményezzek.
Jó persze lehet h ezen a téren félénkebb vagyok javítsatok ki a rosszat mondok.
2015. febr. 1. 10:50
6/16 A kérdező kommentje:
nem akarok beképzelt lenni kedves 28 éves válaszoló, de szerintem elég nagy önbizalmam van. Oké h nekem sem tökéletes a külsőm , nincs kockahasam de úszok. Önbizalom kell a külső az teljesen mindegy
2015. febr. 1. 10:51
7/16 anonim válasza:
Kezdj el csajozni sosem késő .. én is így volt nem rég voltam elsőnek lannyal :DD 19F
8/16 anonim válasza:
A barátom 18 volt, amikor összejöttem vele, előttem pedig nem volt senkije. Szerintem lényegtelen, hogy mikor van először barátnőd, ha utána az tényleg olyan is, amire már elég érett vagy.:)
9/16 anonim válasza:
Ha úgy állsz hozzá, hogy AKKORIS SZERZEK CSAJT!!!44NNÉGY!, akkor csak rosszabb lesz. Ne ezé legyen a prioritás, inkább csak fogd fel úgy, mint egy mellékküldetést egy Pc játékban. Fordíts rá figyelmet, de ne az kapja a legtöbbet. Most vagy életednek a leggondtalanabb szakaszában, ne rontsd el azzal, hogy ilyeneken kattogsz, ha meg ismerkedni szeretnél én csak egyet tudok mondani, amire nagyon figyelni kell, ez pedig a kommunikáció. Ha látod, vagy úgy érzed, hogy a lány egyszerűen képtelen beszélni és csak tőmondatokkal szúrja ki a szemed, akkor hagyd, mert, ha ilyennel jössz össze, akkor ez lesz az első dolog, amire ráunsz és ebből jönnek majd a veszekedések. Válassz a magad súlycsoportjából valót, a mércén ne vidd túlságosan fel, de még kevésbé túlságosan le.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató kommenteket!
igazán jól esnek.
2015. febr. 1. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!