Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen nem volt még barátnőm, nagyon szar mit tudnék kezdeni?
17 éves vagyok félév és 18 soha nem volt még barátnőmm.
cikinek érzem persze de nem értem mi lehet a gond.
Nem vagyok egy top pasi akik filmekben vannak, de nem is vagyok egy lecsúszott páva kocka lúzer keverék.
Átlag , csak jó lenne már egy barátnő , hogy tini éveimre úgy gondoljak vissza, hogy húúú de jó volt.
Előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat.
Fel a fejjel, ennyit tudok mondani... Vannak akik később érnek, mint ahogy én is úgy voltam ezzel.
Épp 18 lettem, akkor jöttem össze barátnőmmel, és azóta is imádjuk egymást.. Kitartást, ennyit tudok mondani.. Lehet még jobban is jársz hogy nem állsz össze ilyen-olyan p*csával csak azért hogy elmondhasd magadról.. nekem is már annyi lehetőségem volt barátnőm előtte 14 éves koromtól kezdve folyamatosan... De én a komoly dolgot választottam... 21/F
Mondhatod azt, hogy menni fog. Azt is mondhatod, hogy nem fog menni. Mind a két esetben, igazad lesz.
Csakis te döntöd el, hogy milyen legyen a sorsod. Ilyen idős koromban kezdődött egy kapcsolatom. 2 és fél évig tartott, nagyon sok veszekedéssel. A lány egy teljesen átlagos külsejű befelé forduló típus volt. Mindenért én voltam a hibás, nem voltam jó neki, úgy, ahogy voltam, sűrűn lemondta a találkozókat. Egy gimiben jártunk és csak 20km-re laktunk egymástól és amikor elkerültem egyetemre, igáz, hogy minden hétvégén hazajártam, de volt olyan, hogy havonta csak 1x-2x láttam.
Most van egy komoly kapcsolatom egy gyönyörű lánnyal, aki azért szeret, amilyen vagyok, pozitív beállítottságú, ambiciózus, és szinte sose veszekedünk. És ezt úgy értem el, teljesen átlagos külsővel, hogy vettem a bátorságot, felvettem vele a kapcsolatot, és magamat adtam.
Szóval hajrá, és ne csüggedj biztosan meg lesz neked is a párod. Csak merj kezdeményezni.
" nem merek, illetve nem tartom fontosnak azt h én kezdeményezzek."
Hát, pedig Evolúció bácsi nem fog egy évmilliók óta remekül működő szűrőt kidobni a kedvedért. Igen, szűrő! Aki veszi az akadályt, az továbbjut, aki nem, az itt nyervákol 30 évesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!