Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 17 évesen nem volt még barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen nem volt még barátnőm, nagyon szar mit tudnék kezdeni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok félév és 18 soha nem volt még barátnőmm.

cikinek érzem persze de nem értem mi lehet a gond.

Nem vagyok egy top pasi akik filmekben vannak, de nem is vagyok egy lecsúszott páva kocka lúzer keverék.

Átlag , csak jó lenne már egy barátnő , hogy tini éveimre úgy gondoljak vissza, hogy húúú de jó volt.

Előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat.

2015. febr. 1. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ismerkedj. Tuti módszer. Menj oda egy lányhoz,és kezdjetek el beszélgetni. Ha kudarcot vallasz,akkor sem lesz semmi gáz, ilyenkor arra kell gondolni,hogy túl jó lettél volna hozzá. És legalább tapasztalatot szerzel. Csak tedd meg az első lépèst,utána könnyeb lesz.
2015. febr. 1. 10:59
 12/16 anonim válasza:

Fel a fejjel, ennyit tudok mondani... Vannak akik később érnek, mint ahogy én is úgy voltam ezzel.

Épp 18 lettem, akkor jöttem össze barátnőmmel, és azóta is imádjuk egymást.. Kitartást, ennyit tudok mondani.. Lehet még jobban is jársz hogy nem állsz össze ilyen-olyan p*csával csak azért hogy elmondhasd magadról.. nekem is már annyi lehetőségem volt barátnőm előtte 14 éves koromtól kezdve folyamatosan... De én a komoly dolgot választottam... 21/F

2015. febr. 1. 10:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Mondhatod azt, hogy menni fog. Azt is mondhatod, hogy nem fog menni. Mind a két esetben, igazad lesz.

Csakis te döntöd el, hogy milyen legyen a sorsod. Ilyen idős koromban kezdődött egy kapcsolatom. 2 és fél évig tartott, nagyon sok veszekedéssel. A lány egy teljesen átlagos külsejű befelé forduló típus volt. Mindenért én voltam a hibás, nem voltam jó neki, úgy, ahogy voltam, sűrűn lemondta a találkozókat. Egy gimiben jártunk és csak 20km-re laktunk egymástól és amikor elkerültem egyetemre, igáz, hogy minden hétvégén hazajártam, de volt olyan, hogy havonta csak 1x-2x láttam.

Most van egy komoly kapcsolatom egy gyönyörű lánnyal, aki azért szeret, amilyen vagyok, pozitív beállítottságú, ambiciózus, és szinte sose veszekedünk. És ezt úgy értem el, teljesen átlagos külsővel, hogy vettem a bátorságot, felvettem vele a kapcsolatot, és magamat adtam.

Szóval hajrá, és ne csüggedj biztosan meg lesz neked is a párod. Csak merj kezdeményezni.

2015. febr. 1. 11:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én barátom 18 évesen jött össze az első barátnőjével, azóta volt neki több is, nyugi, nem vagy lemaradva (Most 21 éves).
2015. febr. 1. 12:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a szemed! Ez most hülyén hangzik, de hidd el, tényleg nyitott szemmel kell járni és nagyon sok olyan lányt fogsz észrevenni, akik eddig fel sem tűntek, mert eltakarták őket ( persze képletesen) olyanok, akikkel amúgy nem érdemes foglalkozni. Nem biztos, hogy az a szép, aki első pillanatban annak tűnik.Nézz körül azok között, akik nem a telefonjukkal pucsítva fényképezik, meg árulják magukat. Jobban jársz és talán velük nem leszel te sem görcsös, mert nem akarsz mindenáron megfelelni nekik.
2015. febr. 1. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:

" nem merek, illetve nem tartom fontosnak azt h én kezdeményezzek."

Hát, pedig Evolúció bácsi nem fog egy évmilliók óta remekül működő szűrőt kidobni a kedvedért. Igen, szűrő! Aki veszi az akadályt, az továbbjut, aki nem, az itt nyervákol 30 évesen is.

2015. febr. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!