Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 39 évesen lehet új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyuszi kérdése:

39 évesen lehet új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
4 gyermekkel,amiből 2 kiskorú,új életet lehet-e kezdeni,kilépni egy érzelemmentes házasságból,és egy jóval fiatalabb,de érett gondolkodású férfivel megpróbálni?
2013. aug. 15. 07:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Szerintem igen! Ha komolyan gondolod és a srác is akkor igen. De mennyire fiatal a kiszemelt?

Sosem későn lépni a boldogság felé!

Én 25f a párom 31N igaz nincs neki gyereke!

2013. aug. 15. 07:54
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
4 gyerekkel...az szép...jóval fiatalabb férfivel...nyersen őszinte leszek lehetnék bármilyen szerelmes de egy 4 gyerekes nővel nem állnék le az tuti...hemzseg a sok független csaj mindenhol...egy fiatal srácot visz a vére...nem való egy "nagycsalád"élére..alkalmatlan rá..szeríntem..de te kérdezted
2013. aug. 15. 07:55
 3/31 anonim ***** válasza:
Egy érzelemmentes kapcsolatból ki kell lépni, mert a gyerekeknek sem jó, hogy ezt látják. Az én felfogásomba nem fér bele az egyik kapcsolatból ki a másikba be (én ezt csak úgy hívom hogy upgrade-el az emberünk) de nyilván ennek is van oka, amit Te itt most nem írtál le. Szóval szerintem hajrá! :)
2013. aug. 15. 07:59
 4/31 A kérdező kommentje:
12 évvel fiatalabb,5 éve már voltunk együtt,a tenyerén hordozott,de véget vetettem a kapcsolatnak,pont azért,mert nem mertem lépni a gyerekek miatt ráháruló terhektől.De azóta is egyfolytában ostromol,komoly barátnője nem volt,és azt mondja vagy én,vagy senki.Nem tudom mit tegyek,lépjek ki a biztonságos,de üres kapcsolatomból,vagy lehet még boldog is lehetek?
2013. aug. 15. 08:00
 5/31 anonim ***** válasza:
Mi értelme lenne egy üres kapcsolatban maradnod?
2013. aug. 15. 08:02
 6/31 anonim ***** válasza:
mindig újra lehet kezdeni. Lehet nem pont ezzel a sráccal,de újra lehet.
2013. aug. 15. 08:04
 7/31 A kérdező kommentje:
nem sok értelme van,de nagyon sok minden köt össze a párommal.Közös gyerekek,közös hitel,közös vagyon....és ráadásul tudom,hogy nagyon szeret,és ,megmondta,hogy értünk él..Én vagyok a hunyó,mert már nem szeretem:( Nem tudom van-e jogom csak a saját boldogságomat tartani szem előtt.
2013. aug. 15. 08:07
 8/31 anonim ***** válasza:
24%

Másodikra ne hallgassál.....

27 éves a kiszemelt, ő már nem gyerek azért tény, hogy fiatal de nem tinédzser fiatal és biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy van 4 gyereked és azt is tudja szerintem, hogy akkor részben neki is gondoskodni kell róluk mert te mint anya nem mondasz le róla. És, ha 5 éve hajt téged akkor valóban szerethet téged és igen kitartó.

Szerintem beszélgess el vele a gyerekekről, hogy képes lesz őket elfogadni, ha szeretni nem is de gondoskodni róluk. Jól gondolja meg ezeket mert akkor te nem lépsz ki a mostani kapcsidból, még ha rossz is de biztos anyagi forrás és támogatás azért. Ezekről nagyon beszélgess el vele és, ha kell többször is. És, ha melletted dönt akkor megérdemel a srác egy esélyt meg te is a boldogság felé!

Sok sikert!

25F (első voltam)

2013. aug. 15. 08:07
 9/31 anonim ***** válasza:
60%
A saját boldogságod mindig van jogod szemelőtt tartani. Hiszen te vagy te, ezen senki sem változtathat. Ez az egy életed van (legalábbis nem bizonyított egyelőre, hogy nem így lenne), így használd ki, élvezd. Ha úgy szeretnéd leélni a hátralévő életed, hogy nem vagy boldog, keseregsz az is a te döntésed...
2013. aug. 15. 08:09
 10/31 A kérdező kommentje:
nagyon kedves vagy...köszönöm..akkor csak a szívemre hallgassak? Albérletben tudnánk kezdeni,a saját lakást is itt kellene hagyni..nagy a tét.
2013. aug. 15. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!