Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek új életet kezdeni, mit tennétek a helyemben?
Ha ellaposodott a kapcsolat nem szakítani kell, hanem foglalkozni vele.
Akarod a párod? szeretitek egymást?
Menjetek sétálni, beszélgessetek, randizzatok. Mint régen. És tegyél ki magadért az ágyban is.
Kívülről így hangzik a problémád: minden jól megy, miért ne rontsam el? Kell a dráma!
Szia!
Először is próbáld meg feldobni a kapcsolatotokat valamivel. Randizzatok, lepd meg valamivel, esetleg egy vacsorával, vagy valamilyen új, szexi ruhával. Vagy esetleg csókold meg lassan, játssz vele egy kicsit. Stb. A többi már jönni fog magától.
Na, meg próbáld megbeszélni vele ezt az egészet, hogy te nem érzed már hogy úgy szeretne mint eddig. Szeretnéd ha ez is ez többször történne meg, mert te még mindig vágysz rá.
Ha így sem működik akkor tényleg jó megoldás lenne keresni valaki mást. Mert mindig szükségünk van új ismeretekre.
Remélem tudtam segíteni!
16/L (és kérlek a korom alapján ne ítélj el. Én is most vagyok benne az első kapcsolatomban, nehéz ára volt, de összejött, és tudom hogy én még fele annyira nem vagyok tapasztalt mint a nálam idősebbek, de csak segíteni szeretnék :))
Mi volt az esélye annak hogy pont egy megfelelővel kerültél össze? Aki persze nem is megfelelő ha így nem működik??
Szóval szerintem vannak még jobbak is akik rád várnak!
Lesz még pár pasid mire megtalálod az igazit, illetve míg felnősz! :)
agykontroll.blogja.net
Jobb oszlop!
Valahol benne van hogy ha boldogtalan vagy akkor akarsz-e még további évtizedekig boldogtalan lenni-e vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!