Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 39 évesen lehet új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyuszi kérdése:

39 évesen lehet új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
4 gyermekkel,amiből 2 kiskorú,új életet lehet-e kezdeni,kilépni egy érzelemmentes házasságból,és egy jóval fiatalabb,de érett gondolkodású férfivel megpróbálni?
2013. aug. 15. 07:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
25 f cicafiú te vállalnád más gyerekének a nevelését 27 évesen?tudod hogy néz ki egy 4 szer szült nő teste?tudod mennyibe kerül egy ekkora család havi rezsije?gyermek cuccok?iskoláztatása?orvos?60nm albérlet nem játszik...azt sem tudod miről beszélsz...
2013. aug. 15. 08:12
 12/31 anonim ***** válasza:

"nem sok értelme van,de nagyon sok minden köt össze a párommal.Közös gyerekek,közös hitel,közös vagyon....és ráadásul tudom,hogy nagyon szeret,és ,megmondta,hogy értünk él..Én vagyok a hunyó,mert már nem szeretem:( Nem tudom van-e jogom csak a saját boldogságomat tartani szem előtt."

Gyerekek nem kötnek össze titeket az sosem biztosíték.

Közös hitel se köt össze titeket! Srácnak ezt is mond el. És, hogy képes lesz segíteni neked kifizetni mert egyedül nem fogod bírni, ha igazán veled képzeli el akkor segíteni fog neked csak ezt beszéljétek meg!

Közös vagyok: ez se köt össze.... el kell adni és megfelezni akkor lesz némi pénzed az új életre!

Párod szeret: na és aztán, te nem szereted már őt. az egy dolog, hogy értetek él.... ne legyél boldogtalan hol ott mást szeretsz!

Igenis van jogod a saját boldogságához.

Szerelmet ne dobd el mert, ha megteszed bánni fogod egy életen át.

Sráctól ne várd el, hogy várjon még 3 évet rád... már 5 éve rád vár.

2013. aug. 15. 08:13
 13/31 anonim ***** válasza:

28F-ként totál esélytelen lenne egy 4 gyerekes nő, hitellel.. Egy az egyben tönkretenné az életem.

Van egy haverom, ő is 28F, egy 32 éves nővel jár, akinek van 1 gyereke. Na még ő se vállalta be rendesen, már 3 éve kvázi szeretőként van a lánnyal, mert még soha nem is találkozott a gyerekével.

2013. aug. 15. 08:16
 14/31 A kérdező kommentje:
már 5 éve lépnem kellett volna,de akkor is gyáva voltam.Most meg már pláne meggondolom 100-szor is mit csináljak.
2013. aug. 15. 08:17
 15/31 anonim ***** válasza:

25 f cicafiú te vállalnád más gyerekének a nevelését 27 évesen?tudod hogy néz ki egy 4 szer szült nő teste?tudod mennyibe kerül egy ekkora család havi rezsije?gyermek cuccok?iskoláztatása?orvos?60nm albérlet nem játszik...azt sem tudod miről beszélsz...

cica fiú az anyád!

Én nem vállalnám el jelen pillanatban, de nem vagyunk egy formák! Srác szereti a kérdezőt... ez neked fáj esetleg? Egy 27 éves érett felnőtt gondolkodású ember, saját akarattal és döntéssel nem 18 évesről van szó!!!! Kérdező írta, hogy voltak már együtt ezért feltételezem, hogy látta a 4x szült testét! Neked ez miért fáj? Miért kell a kérdezőt megaláznod ezekkel a szavakkal? Neki is joga van a boldogsághoz. És, ha a 27 éves srácot nem zavarja a 4 gyerek és 4x szült teste akkor hadd legyenek boldogok!

Én támogatom őket és igenis lépjen.

Én párom 31 éves és ő is szült de sajnos születéskor elvesztette a babát... engem tök nem zavar, hogy a hasa meg van ereszkedve és csikos mert szerelmes vagyok belé!

2013. aug. 15. 08:19
 16/31 A kérdező kommentje:
ha én maradnék a lakásban,csak akkor kellene fizetnem a hitelt,ha a párom marad,akkor természetesen ő fizeti.Albérletbe mennénk inkább,mert itt minden a mostani életemre emlékeztetne.
2013. aug. 15. 08:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Kövezzetek meg, de szerintem ne hagyd el a családod.

Tönkre vágsz egy családot hogy a bizonytalanba menj, nincs garancia hogy halálig együtt lesztek.

Bármikor elcsábíthatja egy vele egykorú hölgyemény, akinek még gyereke sincs.

Akkor inkább javaslom megcsalást, lehetőleg ne tudódjon ki.

Azt mondtad a párod szeret, a fiúnál meg lehet hogy csak plátói, és ha megkap eldob.

Mérlegelj, könyörgöm!!!

2013. aug. 15. 08:22
 18/31 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó 5 éve hajt rá a srác... könyörgöm ez már nem plátói! Meg minek válassza a férjét, ha nem szereti? Gondolkodjatok már ti is, ha valakit tök nem szerettek ti sem lesztek vele örökre! Próbálja meg nyugodtan.... lehet nem fog sikerülni az is lehet 3 év múlva szét mentek de megpróbálta...

Sok sikert azt mondom most is!

2013. aug. 15. 08:30
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Itt mindenki rendes, csak én vagyok getzi.

Azt mondod szeret a párod, csak te nem őt. A szeretet(szerelem) mindig alábbhagy,halványul. Gondolom ennél a srácnál is később lehet, hogy lesz ilyen, akkor meg minek? Ahogy nem érzed a szeretetet, akkor keresel mást?

A gyerekeknek mit mondasz? Ha most kérdezed, hogy van-e jogod, akkor később is felteszed a kérdést, (lelkiismeret furdalás?), megmérgezi a kapcsolatodat. Közös hitel, közös gyerek, a lényeg, hogy közös. A tied meg a párodé, nem egy harmadiké. A biztos anyagi háttérből elmenni albérletbe, nagy bátorságra vall. A szerelem nem minden.

A gyereknevelésnél meg az van, hogy úgy van megcsinálva a gyerek, hogy csak az apjára hallgat, egy nem eredetire nem fognak hallgatni. Szerintem nem éri meg. A szívedre ne hallgass, mert jelen esetben nem jól működik. A boldogság nem egyenlő azzal, hogy mindig szerelmes az ember. Azért írd meg hogyan döntesz, akár priviben is.

2013. aug. 15. 08:33
 20/31 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést:

Ha bármi történik veled-bármi-akkor elfogja tudni látni a gyerekeidet sajátjaként,felfogja tudni nevelni helyetted?, ott lesz melletted ha bajba kerülsz, ha támaszra szorulsz?

2013. aug. 15. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!