Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 39 évesen lehet új életet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyuszi kérdése:

39 évesen lehet új életet kezdeni?

Figyelt kérdés
4 gyermekkel,amiből 2 kiskorú,új életet lehet-e kezdeni,kilépni egy érzelemmentes házasságból,és egy jóval fiatalabb,de érett gondolkodású férfivel megpróbálni?
2013. aug. 15. 07:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

20kieg

27 éves embernek lila gőze nincs mit jelent ennyi gyerek, micsoda felelősség, mennyi lemondás, alkalmazkodás. Még a saját gyerekeknek a szülőjének is sokszor sok, hát még egy olyannak akinek nincs gyermeke.

2013. aug. 15. 08:39
 22/31 anonim ***** válasza:

11# Te honnan tudod hogy néz ki a kérdező teste? Amúgy van olyan ismerősöm aki 4 gyereket szült és olyan teste van hogy egy fiatal is megirigyelné. Te egy felszínes ember vagy.

Hát nehéz döntés előtt állsz! Amit írtál a férjedről abból azt gondolom hogy megvan az anyagi biztonság. A srác szeret,de tudná ezt biztosítani? Mit teszel ha mondjunk fél év múlva azt mondja,hogy bocs ez nekem nem megy? Ne értsd félre nem lebeszélni akarlak hanem hogy megfontolt döntést hozzál. Ha nem szereted a ferjed hagyd el,de mérlegeld azt is hogy te mit tudsz biztosítani a gyerekeidnek. Ők ne lássák kárát a döntésednek.

Hasonló cipőben jártam,mint te. Tovább maradtam egy házasságba,mint kellett volna,de a gyerekeim érdekeit tartottam szemelőtt. Amikor eljött az idő kiléptem,de nem egy pasi miatt és így nem is estem pofára. Most albérletbe élek velük.

41/N

2013. aug. 15. 08:50
 23/31 anonim ***** válasza:
22# vagyok. Érdekelne hogyan döntésed és az is ha a srác mellett döntesz hogyan alakul a jövőtök.
2013. aug. 15. 08:57
 24/31 anonim ***** válasza:

Had kérdezzem már meg minek kellett neked négy gyerek?

Most még csináljál még négyet,ennyire jól el voltál tartva ezek szerint.

2013. aug. 15. 09:04
 25/31 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál , hogy beszélj a férjedről ezzel és próbáljátok meg helyretenni a kapcsolatot?
2013. aug. 15. 10:59
 26/31 anonim ***** válasza:

Szóval a férjed szeret és mindent megtenne érted és a gyerekeidért ?

És ha jól értem te már félreléptél.

Ne haragudj, de egyáltalán nem szimpatikus a viselkedésed. A gyerekeidre legyél tekintettel legalább, nem jó egy csonka családban felnőni...Sajnálom a férjedet.

2013. aug. 15. 11:41
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat.

Több olyan esetet láttam, amikor egy nő sok gyerekkel tudott, mert lépni, és jól alakult a dolog.

Viszont a másik fele az, hogy az újat nem ismered még teljesen, nem éltél vele, nem tudod, hogy mennyire lennétek képesek kezelni a mindennapos problémákat.

Én a helyedben (korodbeli, gyerekes nő vagyok) csak akkor lépnék, ha férfi nélkül is képes lennék megállni a helyem az életben. Tudom, hogy ez nem könnyű, de akkor is így gondolom.

Szóval nem a férfiért lépnék ki a házasságomból, hanem saját magamért... és ha működik a dolog az újjal tartósan, akkor kezdenék vele kapcsolatba!

2013. aug. 15. 13:00
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Lépj ki ha mindenképpen ki akarsz, de ne egyből bele egy másikba. Próbálj megállni a saját lábadon és ha ez megy csak akkor kösd össze az életedet egy másikkal.

Ha nem tudnál önállósodni akkor jobban át kell gondolnod. Így nem fair senkivel.

2013. aug. 15. 14:04
 29/31 anonim ***** válasza:

Most így belegondolva, ha anyám el akarná apámat hagyni egy fiatalabbért csak azért, mert már nincs lángoló szerelem...

(Szerintem iszonyú naivság hinni az életfogytig tartó szenvedélyben. Egy új kapcsolatban 20 év után ugyan ez lesz)

Én biztos nem tudnék neki megbocsátani, még úgy sem, hogy felnőtt korú vagyok.

Miért nem próbáltok meg változtatni egy kicsit a házasságotokon?

2013. aug. 15. 16:55
 30/31 susa válasza:
100%

Persze,hogy lehet!Kezdjél egy új életet.Azután,ha ismét elmúlnak az érzelmek,ismét.

Sok sikert!

2013. aug. 15. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!