Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a barátnő szerzés. Mit csináljak?
Szóval az a lényeg ,hogy több mint 3 éve nem volt komoly kapcsolatom. Nem is akartam senkivel sem összejönni ,mert a legutóbbi komolyan kapcsolatom borzalmas volt és a sok negatív dolog miatt ami bennem megmaradt független akartam maradni. Amikor úgymond nem foglalkoztatott a dolog több lány is jelezte ,hogy nem vagyok számára közömbös ,de ahogy már leírtam nem álltam rá készen és nem is akartam ezért őket átverni. Viszont kb fél éve bekattantam és barátnőt akarok magamnak mert rossz egyedül. Viszont csak a visszautasításokat kapom. Nagyon kezd elegem lenni. Mit tudnátok ajánlani? Rossz helyen keresem az illetőt? Esetleg nagyon akarom és pont azért nem megy?
Köszi a válaszokat.
F/22
(Bunkó kretén agyhalottak inkább a billentyűzetkoptatás megkezdése előtt dugják vissza az ujjukat az orrukba vagy a seggükbe..... Nagyon szépen köszönöm)
Huha Azt kérdezzétek hol nem próbáltam ismerkedni eddig.
Buli,társkeresők, ismeretség.... Komolyan már elmegyek valami rapid randira :D
@23:41
Van igazság abban amiket mondasz viszont én már próbálnék valakit megtartani magam mellet aki normális és a társam tud lenni.
Ebben tudod mi a gáz? Hogy akkor fog betoppanni az életedbe A NŐ csupa nagybetűvel, amikor a hátad közepére se kívánsz egy kapcsolatot. Foglald el magad, mélyülj bele valamibe, ami nagyon érdekel, ami leköt, tereld el a gondolataidat még a csajozás kis lehetőségéről is, és tapasztalatból mondom, megtalál téged a NAGY Ő. :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!