Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem sikerül nekem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül nekem a barátnő szerzés?

Figyelt kérdés

22/F vagyok. 4 éve csak próbálkozom, de csak kisebb sikereim voltak. Amikor bepróbálkozok a csajoknál, azt mondják hogy van barátom, társkeresőn azt mondják nincs időm, vagy nem érek rá vagy messze lakik. Van önbizalmam. Nem is vagyok csúnya, szeintem elég jóképű vagyok. Egyetemista vagyok próbálom fejleszteni magam mindig. Eljárok edzeni, hogy vonzóbb legyek egy kicsit.

Nem tudom, hogy mit csináljak, tanácsot szeretnék kérni tőletek.

2018. ápr. 14. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
valószínűleg benned van a hiba, ha négy év alatt nem sikerült valami hosszabb távút összehoznod. Kérj olyan ismerőstől tanácsot, aki ismer téged, mert látszólag te becsapod magad.
2018. ápr. 14. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
De mi a hiba? Barátaim, ismerőseim nem tudhatják bennem a hiba, mert csak én beszélek lánnyal
2018. ápr. 14. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Hat pont ezaz. Valoszinuleg tulbecsulod magad es nem veszed eszre a nyilvanvalo hibaidat. Kerdezd meg a barataidtol.
2018. ápr. 14. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Mégis hogyan várod ismeretlen emberektől, akik soha nem láttak vagy hallottak, hogy mi benned a hiba? Pár szubjektív mondatból, amit magadról írtál...
2018. ápr. 14. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne vedd ennyire komolyan a dolgot nekem 25 éves koromig eddig 20 volt de totál kivagyok égve érzelmileg meg mindenhogyan jelenleg annak is örülök hogy egyáltalán élek, és nincs baratnőm.
2018. ápr. 14. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Mivel becsülöm túl magam? Sok mindent megpróbáltam, de mégse sikerül.
2018. ápr. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!