Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem csalja a baratnőjét?
Sziasztok!
Először is, kérlek szépen titeket ne ítélkezzetek, tudom mit tettem es megbántam, nem is kicsit. Van egy fiú akivel pár éve joban vagyunk es kolcsonosen vonzódunk egymáshoz, azonban neki tobb baratnoje is volt azota, most is van egy. A kapcsolatai kb 9 honapig, egy evig tartanak. Amióta ismer az összeset megcsalta velem. Napi szinten beszélünk, jó barátok vagyunk. Sokszor gondolkoztam már azon, hogy vajon velem miert nem probalta meg soha, majd rajottem hogy azert mert en se tudnam forditott helyzetben komolyan venni. Azonban en idaig remenykedtem benne hogy eljon az en idom. Most jutottam el odaig, hogy azt irigylem a baratnoitol, hogy van egy latszatra kedves, figyelmes pasim, aki az elso adando alkalommal megcsalna? Persze nem csak velem csalná meg őket, de en vagyok az egyetlen olyan sunyi dog aki ebben benne van. Mostantol mar nem. Hihetetlen buntudatom van, de szerettem ezt a fiut, csak ezert tettem ilyeneket, tudom hogy borzaszto.
A kérdésem az lenne, hogy lenne korrekt lezarni ezt a dolgot? A baratnojevel beszelni, esetleg csak a fiunak kozolni, hogy ennek vege?
Koszonom elore is!
18/L, 19/F
Hát #9 szerintem aki nem szórakozta ki magát az ne is menjen bele egy kapcsolatba se...
Minek elkezdeni valamit,amit még úgyse akarsz biztosan?3.-nak lenni semmi értelme nemcsak erkölcsi szempontból ,de eü részről is ártalmas...
Ha nem volna ennyi hülye akkor a HPV-ben se halnának meg ennyien ja meg AIDS-ben..
#11. Az eddigi kommentjeidből azt gondolom te vagy az ami még nem nőtt fel, mert még hiszel az ilyen tündérmesékben, hogy ha majd egy férfi kitombolja magát utána hűséges lesz.
Sok férfit a tilos izgat, és ebből nem lehet "kigyógyulni".
Nagy a valószínűsége, hogy ez a fiú is azért él így, mert szüksége van ugyan egy társra, de jobban izgatja szexuálisan az, akihez nincs elkötelezve.
Írtad, hogy én biztos szeretem ha átba..nak. Nem, engem nem ba..nak át, mert én nyílt lapokkal játszom, és nem is ringatom magam a hozzád hasonló álomvilágban. EGy férfi sem monogám, téged is csaltak már meg.
Csak most jön elő a bűntudat?
A többi lánynál nem jött elő?
Hát #12 tévedsz nagyon...nem hiszek a tündérmesékben és van olyan pasi aki bír a f.rkával..és ahelyett mondjuk az eszét használja többször..
Azt a pasit aki nem hűséges hagyni kell,hadd menjen,nem kell leláncolni,de a pasinak se kell a nőt kihasználnia..
És legalább én nem vagyok könnyűvérű p.csa,aki csak úgy odadobja magát egy barátnős pasinak...!!
Hű, köszönöm a válaszokat! Látom nem mindenki van egy véleményen😅 Azt még nem tettem hozzá, hogy allandoan bizonygatja hogy szeret engem, de nyilvanvaloan nem igaz, akkor nem lenne ott a baratnoje.
Le szeretném ezt az egeszet zarni, azért is mert nem ilyen ember vagyok aki ilyenbe bele megy, vagyis nem ilyen szeretnék lenni.
Aki tud meg tanacsokat adni szivesen varom!
Kérdező, téged idézlek: "nem olyan vagyok, aki ebbe belemegy"...
Hát milyen ember vagy? Olyan vagy, aki 18 évesen elkezd bűntudatot érezni az évekig tartó kapcsolata miatt, ahol csak a másodhegedűs szerepét töltötte be! Az, hogy a fiú azt mondja, hogy szeret, DE barátnője van, elég arra, hogy évekig széttárd a lábadat?
Próbálj inkább öntudatot fejleszteni magadban a bűntudat mellé!
Ne legyél ilyen olcsó lány!
Keress egy normális fiút!
Az ilyen baratnőkön átívelő titkos szeretőkből nem nagyon lesz barátnő. Szóval azt hiszem jól teszed, ha nem vársz a sorodra, hanem lelepsz.
Nem vetne jó fényt rad ha a végén egy szarkavarassal fejeznéd be. Szóval sztem ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!