Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem csalja a baratnőjét?
Sziasztok!
Először is, kérlek szépen titeket ne ítélkezzetek, tudom mit tettem es megbántam, nem is kicsit. Van egy fiú akivel pár éve joban vagyunk es kolcsonosen vonzódunk egymáshoz, azonban neki tobb baratnoje is volt azota, most is van egy. A kapcsolatai kb 9 honapig, egy evig tartanak. Amióta ismer az összeset megcsalta velem. Napi szinten beszélünk, jó barátok vagyunk. Sokszor gondolkoztam már azon, hogy vajon velem miert nem probalta meg soha, majd rajottem hogy azert mert en se tudnam forditott helyzetben komolyan venni. Azonban en idaig remenykedtem benne hogy eljon az en idom. Most jutottam el odaig, hogy azt irigylem a baratnoitol, hogy van egy latszatra kedves, figyelmes pasim, aki az elso adando alkalommal megcsalna? Persze nem csak velem csalná meg őket, de en vagyok az egyetlen olyan sunyi dog aki ebben benne van. Mostantol mar nem. Hihetetlen buntudatom van, de szerettem ezt a fiut, csak ezert tettem ilyeneket, tudom hogy borzaszto.
A kérdésem az lenne, hogy lenne korrekt lezarni ezt a dolgot? A baratnojevel beszelni, esetleg csak a fiunak kozolni, hogy ennek vege?
Koszonom elore is!
18/L, 19/F
A fiúval közöld, hogy vége, a többi nem rád tartozik.
Téged idézve, te vagy "az egyetlen olyan sunyi dög, aki ebben benne van", még tetéznéd is?
Beszelj a baratnojevel,mondd el hogy nem vitazni akarsz vele csak tisztazni a dolgokat.Es mondd el neki hogy a sracot te szeretted,de o kihasznalta ezt a helyzetedet es beszeld meg vele hogy nala mi tortent.
Ha nem idegbeteg a csaj akkor normalisan sikerul megbeszelnetek.
A pasival csak annyit kozolj hogy vege,tobbet nem kell tudnia,gondolkodjon el,a buntudatot meg ne emlitsd neki mert o annak orulni fog,hogy nem ot okolod,hanem magadat.
#5. Amit te tanácsoltál az szimpla gusztustalan árulás, mint az óvodában: "megmondlak".
A kérdező kedveli a fiút, és eddig benne volt ebben a kapcsolatban, a fiú nem ártott neki, mert nyílt lapokkal játszott a kérdező felé, akkor ugyan már miért rohanna most beköpni? Ezt csak is a fiúval kell megbeszélni, utána csinálja tovább úgy ahogy akarja. Elárulom, én is benne vagyok egy hasonló szituban, de soha eszembe nem jutna így lezárni, ha megunnám. Sosem tudnék neki ártani, az ő dolga hogyan alakítja tovább az életét, vagy hogyan szúrja el. Nagyon aljas lenne odaállítanom a csajához megmondani a tutit, csak mert én már nem akarom folytatni. Biztosan te is nő vagy, a leghülyébb gondolkodással, mikor előjön a bűntudat, és úgy intéznéd el, hogy áttérsz az igazságosztó szerepre, mert azt hiszed azzal kimosod magad a bűnből. De hogy ezzel hány embert károsítasz meg az nem érdekel.
#6Aki olyan dolgot művel mint ez a "férfi",és a másik nő leül ezeket a dolgokat leülni a f3rfi barátnöjével megbeszélni,tisztázni,az nem árulkodás!Ismerősöm is ezt tette és a másik nő nem marakodott,mert tudta,hogy nem teljesen ő a hibás,hanem aki kikacsintgatott a kapcsolatból.
Ha a kérdező mindezt tisztázza a lánnyal,sokkal igazságosabb,mint évekig a háta mögött a pasival ellenni,aki nem olyan biztos,hogy kitart,és még ki tudja mit művelt a kérdező háta mögött is.
Lehet hogy te #6 nem nőttél fel és hazudozol mindenkinek,vagy szereted ha átb*sznak téged,de a kérdező sztem nem szereti.
Inkább az igazság fájjon,mint hogy eltűrjem a hazugságot.
Hát 6-os veled együtt sokan vannak még így.
Ha nem tudtad volna, hogy van barátnője és csak miután kavartatok tudtad volna meg, akkor azt mondanám mondd el a barátnőjének.
Viszont te tudtál mindenről az előző barátnőiről is, szóval ugyanolyan bűnös vagy, mint a srác, ezért f***ság lenne tőled, ha ezek után még te mártanád be a srácot.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!