Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat megélt Anyukák! Ti falaznátok a fiatoknak, ha tudnátok, hogy csalja a barátnőjét?
Nem.
Elvárnám tőle, hogy legyen annyi gerince, vallja be, hogy hibázott, merjen a barátnője elé állni és véget vetni a kapcsolatnak.
Bocsi, valami nem teljesen tiszta..
TINI párkapcsolatoknál keresel ANYUKÁT?! /O.o\
Én édesanyám konkrétan JAVASOLTA, hogy nem muszáj ennyire monogámnak lenni... Hát köszi, azthiszem azt majd én eldöntöm :)
Szerintem ha valaki megcsalja a barátnőjét, az a minimum hogy bevallja. De szerintem ez undorító dolog... Megértem ha esetleg valakit megkedvel, de akkor az addigit zárja le szépen, nem ám csak úgy sunyiban félrekacsintgatunk... Ha meg azzal akar lenni akivel van hát ne foglalkozzon mással.
Hallgatni arany.
De a fiamnak elmondanám a véleményemet erről (apaként).
Egyet meg kell jegyezni.Ha egy kapcsolat nem megy, be kell fejezni és akkor lehet új kapcsolatot kezdeni. Ez így tisztességes, nem beszélve a tiszta lelkiismeretről, persze van, akinek ilyen nincs. Senki nem örülne fordított helyzetben, ha a párja anyukája falazna. Persze anyukáknak is el kell gondolkodni, mi lett volna, ha az anyós falaz?
Megjegyzem, egocentrikus illetővel nem is szabad kezdeni, mert önmagán kívül aztán semmi nem érdekli. Hogy mit érezhet a másik, arról meg fogalma nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!