Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember társam aki kielégítette barátnőjét az orra segítségével?
Mekkora orrod van neked? :D
Viccet félre téve, nem a csiklót izgatod véletlenül?
"Aki nem értené azt csináltam, hogy bedugtam az orromat a barátnőm/kaland hüvelyébe és mozgattam."
Remélem, nem bánod, de ellenállhatatlan késztetést érzek arra, hogy ezt a kérdést ezentúl minden "Lányok, szerintetek egy X centis pénisz elég nagy? Nektek lehetne egy ekkorával orgazmus okozni?" típusú kéréshez belinkeljem. :-)))
Úgy érzem, most hatalmas karma bónuszra tettél szert azzal, hogy ezt megosztottad itt velünk, reményt adva pénisz méretük miatt aggodalmaskodó és bizonytalankodó fiatal férfiak egész seregének!!!!
Nekem egyszer az egyik exem csinálta ezt, tényleg nem kell hozzá nagy orr. Nagyon jó érzés, olyannyira, hogy azóta én magam kérem a partneremet, hogy csinálja úgy, esetleg rávezetem.
Szóval egyáltalán nem "beteg" dolog.
# 9
Az már ormány! Meg sem merem kérdezni, hogy hol hordod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!