Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy zavar, ha a barátnőm valamiben jobban teljesít (nagyobb vegzetseggel rendelkezik), mint én?
Szerintem elsősorban ezeket a gondolatokat űzd ki a fejedből, mert csak hátráltat téged minden értelemben: talán kihathat a párkapcsolatodra, és a saját jövődre is. Plusz egyébként sem gondolnám, hogy a lány amiatt szeretett beléd, merthogy te például jobb vagy németből, mint ő
(csak írtam valamit). Őt ez nem érdekli. Javítom magam, nem hiszem, hogy érdekli.
Másodjára igazából személy szerint egy saját elfoglaltságot ajánlanék. Próbálj ki valami újat, legyen az akár sport, egy új idegen nyelv, esetleg más dolgok, csak az a lényeg, hogy büszke legyél rá, és fejlődj benne. Ha érzed saját magadon azt az elégedettséget magad felé, miszerint "hé, én is elértem valamit", akkor talán szépen lassan elfelejted ezeket a gondolatokat, mert rájössz, hogy nincs értelmük.
De ki tudja, lehet teljesen butaságokat írtam. Azért remélem picit segítettem:)
Köszönöm a válaszod.
Lehet igazad van. Bár most is vannak dolgok amikben "jobb vagyok". Lehet a szülői pelda lehet az oka, ezért is minden erőmmel azon leszek, hogy ne nyomjam el, illetve próbáljam értékelni és támogatni. Keresek egy új hobbit/elfoglaltságot, amiben jo lehetek és még büszke is lehetek rá.
Az előző vagyok.
Sok sikert az új hobbidhoz, és persze sokáig a pároddal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!