Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket mennyire zavar ha egy lánynak átlagnál nagyobb melle van?
Figyelt kérdés
Szóval tényleg nagy mellem van de ez zavar engem. Titeket is zavarna?2016. szept. 2. 23:04
2/16 ZZotyaa válasza:
Hát attól függ hogy mit nevezel nagynak
3/16 anonim válasza:
Engem kicsit igen, mert a kis mellű lányok tetszenek.
6/16 Rozsda~RUST válasza:
Küldj egy olyan mint az enyém képet , vagy a sajátod vagy mittomén , nem vagyunk látnokok
7/16 anonim válasza:
aha zavarna hogyne. engem pl az zavarna ha gazdag lennék és mindenem meglenne nagyon zavarna -.- ilyen kérdéseket honnan találtok ki? ennyire ne menjen a suli az agyatokra hisz csak most kezdődött...
8/16 anonim válasza:
Nem kizáró ok, de a kisebb mellű lányokat szeretem.
9/16 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem meg mert engem zavar és kiváncsi voltam hogy mást is vagy nem.
Nem kell kioktatni nincs rá szükségem.
És nem is azért irtam ki a kérdést hogy sokan irjanak privibe.
Olyan bunkok tudtok lenni....
2016. szept. 2. 23:55
10/16 anonim válasza:
OStoba vernyogós kérdező.
Nők milliókat költenek arra, hogy nagy mellük legyen, te meg itt előadod a hattyú halálát.
Idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!