Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lányként egy 28 éves férfivel?
Megpróbálok rövid lenni.
Kb egy hónapja vagyunk együtt és hát szépen lassan komolyodik a dolog. Nem erőltet rám semmit, minden úgy szokott lenni ahogy én akarom.
El tudunk beszélgetni meg minden, van a kapcsolatnak jövője? Nem szeretném felvállalni a kapcsolatot, a családom egyáltalán nem támogatná. De nem titkolhatom örökre.
Ő már dolgozik, én még suliba járok. Lehet belőle komoly, hosszútávú kapcsolat?
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert itt talán jobb tanácsokat és értelmesebb válaszokat kapok.
Korkülönbség ide vagy oda, nem szokott jó vége lenni annak, ha egy kapcsolatot hosszabb ideig titkolni kell. Rengeteg feszültséget tud szülni a két fél között, ráadásul a partnered joggal várhatja el, hogy vállald őt fel.
Korkülönbséget tekintve pedig én elvárnám a gyerekemtől, hogy ha 17 évesen 28 éves férfi kéne neki, akkor ahhoz is legyen felnőtt, hogy támogatásunk hiányában is felvállalja a kapcsolatot és a döntését.
#10 rosszul fogalmaztam, amikor találkozunk akkor mindig kettesben vagyunk, mert még nem jutottam el addig, hogy szétkürtöljem a kapcsolatot. Még nagyon az elején vagyunk, még egymás barátait is csak említésből ismerjük.
És nyilván nem szeretnék még gyereket, de mindenki szokott gondolkozni a távoli jövőben is nem? Hogy hogy fog élni, mivel szeretne foglalkozni, hány gyereket szeretne és hasonló dolgok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!