Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 17 éves lányként egy 28 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lányként egy 28 éves férfivel?

Figyelt kérdés

Megpróbálok rövid lenni.

Kb egy hónapja vagyunk együtt és hát szépen lassan komolyodik a dolog. Nem erőltet rám semmit, minden úgy szokott lenni ahogy én akarom.

El tudunk beszélgetni meg minden, van a kapcsolatnak jövője? Nem szeretném felvállalni a kapcsolatot, a családom egyáltalán nem támogatná. De nem titkolhatom örökre.

Ő már dolgozik, én még suliba járok. Lehet belőle komoly, hosszútávú kapcsolat?

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert itt talán jobb tanácsokat és értelmesebb válaszokat kapok.

2018. aug. 21. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Korkülönbség ide vagy oda, nem szokott jó vége lenni annak, ha egy kapcsolatot hosszabb ideig titkolni kell. Rengeteg feszültséget tud szülni a két fél között, ráadásul a partnered joggal várhatja el, hogy vállald őt fel.

Korkülönbséget tekintve pedig én elvárnám a gyerekemtől, hogy ha 17 évesen 28 éves férfi kéne neki, akkor ahhoz is legyen felnőtt, hogy támogatásunk hiányában is felvállalja a kapcsolatot és a döntését.

2018. aug. 21. 15:08
 12/17 A kérdező kommentje:

#10 rosszul fogalmaztam, amikor találkozunk akkor mindig kettesben vagyunk, mert még nem jutottam el addig, hogy szétkürtöljem a kapcsolatot. Még nagyon az elején vagyunk, még egymás barátait is csak említésből ismerjük.

És nyilván nem szeretnék még gyereket, de mindenki szokott gondolkozni a távoli jövőben is nem? Hogy hogy fog élni, mivel szeretne foglalkozni, hány gyereket szeretne és hasonló dolgok:)

2018. aug. 21. 15:10
 13/17 A kérdező kommentje:
#fel fogom vállalni csak még kell egy kis idő
2018. aug. 21. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes korkülönbség, én is ennyi voltam, amikor ismerkedtem a párommal, ő pedig 30. Ha jól kijöttök egymással, meg tudtok beszélni mindent akkor más nem számít. Megértem, hogy nem akarsz mindenkit lesokkolni még, nekünk is idő kellett, bár mi először csak "jól éreztük magunkat a másikkal kettesben", közben komolyodott. Kb másfél éve vagyunk úgy együtt együtt, komolyan, minden nagyon szuperül működik, szeretjük egymást. Ismerjük a másik barátait, családját. A szüleimnek én is adagoltam a dolgokat, nem egyik napról a másikra mondtam, hogy ő xy, 30 éves és közös életet tervezünk. Mindenki a környezetemben elfogadja a kapcsolatot, egymás baráti, családi társaságában is jól elvagyunk, szóval tényleg nem okoz gondot a korkülönbség. Talán kicsit kompromisszum készebbnek kell lenni, türelmesnek, de a kommunikáció az alapja mindennek, szóval ha az működik nem lesz gond. :) 19/L
2018. aug. 21. 16:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
2018. aug. 21. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
Ő közeledve a harminchoz lassan férfivé érik. Te pedig felnőtt nővé. Ha hasonló az érdeklődésetek, akkor miért ne. Te még pár évig biztos tanulni fogsz, így a családalapítás valószínűleg utána tolódik. Amikor ő a harmincas évei elején fog járni. De akkor sem lesz elkésve. Te meg főleg nem.
2018. aug. 21. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
23 éves korom körül volt 40es baránőm. Torz trip volt. Tépés pálinka meg csaj titokban bélyeg fehér mdma nem is értettem mi van.
2018. aug. 26. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!