Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként hol és hogyan ismerkedjek fiúkkal?
Figyelt kérdés
2018. máj. 18. 21:46
1/15 anonim válasza:
Komoly kapcsolat a cél?
Akkor igazándoból bárhol. Ahol emberek vannak, és van alkalom kommunikációra, ott lehet ismerkedni!
Érdemes sporton-hobbin keresztül, mert így adott agy olyan személyiségbeli hasonlóság, ami hosszabb távon is megmarad, javítja a kötődést
2/15 anonim válasza:
Mindenhol, és minél változatosabban.
4/15 anonim válasza:
Lányként? Mi sem egyszerűbb:
NETES TÁRSKERESŐKÖN! :D
7/15 anonim válasza:
Valamelyik proli nagyon lepontozós kedvében van...
8/15 anonim válasza:
Lányként bárhol és bárhogy ismerkedhetsz fiúkkal.
9/15 anonim válasza:
Mi is a kérdés? 🙄
Belegabalyodtam a kifejtős résznél..help
10/15 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már abba, hogy itt lehet ismerkedni... És ugyan kivel? Nekem eddig csak zakkant férfiak irtak..
...szerintem itt nincs egy normális férfi sem.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!