Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 éves lányként hol ismerkedj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lányként hol ismerkedjek hogy párt találjak?

Figyelt kérdés
Élőben sosem nyitnak felém a férfiak, a netes társkeresőkkel még sosem jártam sikerrel (az itt kapott privát üzenetekkel sem). Ilyen esetben mit tegyek? Már évek óta nincs senkim
2017. júl. 18. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Zárd be az oldalt és lépj ki a való világba.

Menj társaságba legyen egy hobbid, ismerkedj és merj kezdeményezni.

2017. júl. 18. 18:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezeken már túlvagyok, még dolgozni is elmentem az egyetem mellett hogy hátha.
2017. júl. 18. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Miért nem nyit feléd senki?

A netes társkeresőkhöz olyan színvonal társul, ahol inkább ne akarj sikerrel járni.

Nekem pl több mint egy éve nincs barátnőm, mert a leginkább hozzám illő nőre vágyom. Pont emiatt szakítottam. Nem társkeresőn fogom őt megtalálni, az tuti biztos. Viszont nem járok sehova, így máshol nem is lenne lehetőségem semmire.

2017. júl. 18. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Társkeresőn ne töröld a nem tipikus "jópasheee"-k üzeneteit, vagy offline menj társaságba, és nem semmisül meg a téridőkontinuum ha te is kezdeményezel.
2017. júl. 18. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Első benyomással mi a helyzet?

Ha kell, küldök tesztet privátban, ami segíthet, segítek kielemezni. Könyvből van, kép.

2017. júl. 18. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Élőben senki nem kezdeményez nálad? Ha valóban senki, akkor kezdeményezz azoknál a férfiaknál, akik tetszenek neked.

Ha csak azok nem kezdeményeznek, akik tetszenek neked, de más férfiak igen, akkor a fenti mellett megpróbálhatsz esélyt adni egy-kettőnek. Hátha összejön valami.

A netes ismerkedés miért nem járt sikerrel?

2017. júl. 18. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ki kell menned Kínába, mert itt nem elég nagy a férfitöbblet és egy 21 éves lányt mindenki leszar. xD
2017. júl. 18. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
2017. júl. 18. 20:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktak kezdeményezni, néha azt érzem hogy kivet magából a társadalom. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok de szerintem annyira vészes se. Én nem merek kezdeményezni senkinél, mert eddig csak csalódás ért amikor megtettem.
2017. júl. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!