Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lányként egy 28 éves férfivel?
Megpróbálok rövid lenni.
Kb egy hónapja vagyunk együtt és hát szépen lassan komolyodik a dolog. Nem erőltet rám semmit, minden úgy szokott lenni ahogy én akarom.
El tudunk beszélgetni meg minden, van a kapcsolatnak jövője? Nem szeretném felvállalni a kapcsolatot, a családom egyáltalán nem támogatná. De nem titkolhatom örökre.
Ő már dolgozik, én még suliba járok. Lehet belőle komoly, hosszútávú kapcsolat?
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert itt talán jobb tanácsokat és értelmesebb válaszokat kapok.
Hát.. ha 17 évesen tudod hozni azt az értelmi szintet amit ő, akkor talán.
De neked még nagyon sokat fog változni a személyiséged, neki már annyira nem, hogy ez milyen kihatással lesz rátok nemtudni.
Bár, hogy a srác komolyan gondolja-e, nem csak egy fiatal "tiszta" lány kell-e neki, jó kérdés. Manapság mindenre gondolni kell.
Még 4 évet tanulok, így lesz szakmám és érettségim:)
#2 szerintem a korombeli fiúk nagy részének is csak arra kell egy lány, ő pedig ennyi idősen már talán komolyabban gondolkozik ennél
Vagy csak én gondolom így?
Ti mit gondolnátok, ha a lányotok lenne ebben a helyzetben?
Természetesen működhet.
Sőt én alapvetően tartósabbnak láttam eddig azokat a kapcsolatokat, ahol a pasi minimum 5 évvel idősebb volt.
24/F
Szerintem kis eséllyel működik hosszú távon.
Te még rengeteget fogsz változni a következő pár évben, ő már nem.
Neki pár éven belül téma lehet a gyerek, neked még nem annyira időszerű.
Stb...
Szerintem ezerből ha egy ilyen kapcsolat működik hosszú ideig..
Ha már volt elég padid, és nem fogsz többre vágyni, akkor működhet.
A saját lányommal viszont nem lennék ilyen elnéző. Kérdés, hogy a pasi mit akar. Egy szűzhártyát, vagy családot veled.
Azt mondta, hogy ő semmit nem erőltet rám. Voltunk már kettesben itthon és tényleg semmit nem erőltetett:)
Köszönöm a válaszokat, azért jöhet még, minél több véleményt szeretnék hallani:)
Amíg külön megemlítendő történés, hogy voltatok már kettesben, addig nem gondolkoznék a gyereken :D
NAGYON soká lesz még az neked. 17 évesen amúgy én is bele voltam zúgva egy 27-28 éves pasiba, szerencsére nem lett belőle semmi, ma már csak fogom a fejem, hogy mégis mi a jóisten bajom volt. Eltelt azóta 8 év és már lényegében másik ember vagyok, még mindig az ismerősömnek tudhatom az illetőt, de már szerintem megkedvelni se tudnám, nem hogy szeretni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!