Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha alacsony lányként ez a 'fétisem'? Felszínes vagyok?
Mondjuk van egy magas 180+os pasi, és akkor így fel van nyírva a haja, tudjátok, ami mostanában divat. Ki van gyúrva (de nem vitte túlzásba) és nagy háta meg vállai vannak, és akkor van rajta egy feszes póló, az a látvány hátulról ahw *.*
Ilyesmire gondolok:
Szerintem ez még nem felszínesség. Vannak dolgok,amik tetszenek. Ennyi. Ha valaki megkérdezné, hogy írnék le egy számomra vonzó férfit, én is összetudnék dobni egy külsőt a fejemben.
Attól függetlenül, akiket a valóságban szerettem eléggé vegyesek voltak, volt kopasz, hosszú hajú, alacsony, meg 196centis..
Az egy dolog, ami szerinted jó, meg egy másik, hogy ki az akit megismersz és végül megszereted.
Álmaim férfija egy macis alkatú, barna hajú, barna szemű, szemüveges férfi.
De az a mosoly... :)
Az miért van, hogy a rengeteg hülye kérdést kirakó lany és a lepontozo feminaci hadsereg (akik persze fantasztikus párkapcsolatban élnek) most épp nem a barátjával töltik a húsvétot, hanem egész nap itt tobzodnak?
Eléggé hiteltelenné teszik így magukat.
Kérdező, az meg pont rád tartozik, hogy ki tetszik. Áruld már el, miért is kell erről kérdést kiírni, ha meg véleményt sem kérsz csak leírod, hogy uhh és ahh...
# 6
Tudod, ez egy napi 300-400 ezer fős látogatottságú oldal.
El kéne kezdened realizálni magadban, hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN az emberek nem értenek egyet veled, nem pedig összeesküvéseket keresni, hogy 4-5 ember téged követ mindenhova, hogy lepontozgasson.
Kicsit magadba kéne nézni, és magadban keresni a hibákat.
A kérdésem meg pont hogy vélemény kikérés, olvasni meg kéne tanulni.
Egyébként ha már itt tartunk, neked még a húsvét is azzal telik, hogy az oldalon gyűlölködsz? Elég szomorú életed lehet.
Látszik, hogy még új vagy. Itt általánosságban 4-5 ember pontoz egyfolytaban, ők is gyulolik a férfiakat.
Itt vagyok mert nincs jobb dolgom, de én nem is nyomatom állandóan a milyen szuper életem van dumát.
Egyszerűen unalmas, hogy felnőtt párkapcsolatok témakörben ovis szintű kérdések vannak állandóan.
Nem szoktam máshol olvasgatni, de nem hiszem, hogy pl. a sutes-fozes kategóriában minden ötödik kérdés "gáz, ha én majonezzel eszem a virslit?" szintet ütne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!