Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha alacsony lányként ez a 'fétisem'? Felszínes vagyok?
Mondjuk van egy magas 180+os pasi, és akkor így fel van nyírva a haja, tudjátok, ami mostanában divat. Ki van gyúrva (de nem vitte túlzásba) és nagy háta meg vállai vannak, és akkor van rajta egy feszes póló, az a látvány hátulról ahw *.*
Ilyesmire gondolok:
Én is hasonlóan nézek ki, igazából ezzel a "fétis"-el nem vagy egyedül, viszont ezt nem fétisnek nevezik. Igen-igen, itt sokan felszínesnek fognak tartani. az alacsony lány egyébként attól függ mennyire alacsony.
23/F
Ez nem felszínesség. Egyszerűen vannak dolgok , amik tetszenek ez még nem jelenti gondolom azt hogy ha valaki nem pont ilyen nem kezdesz vele semmit.
Pl én oda vagyok azért ha valakinek látszanak a karján az erei, szépek/ápoltak a kezei amik kellően csontosak ( de nem túlságosan) , ha a karja válla azért valamennyire izmos.
Ezek nagyon bejönnek. De ha valaki nem rendelkezik egyikkel/másikkal vagy akár egyikkel sem az nem jelenti azt hogy nincs esélye , mert de igen van.
Csak szimplán pluszpont , vagy az ember megnézi ha látja:)
Nem nagy cucc és nem felszínesség.
Én meg téged tirpáknak.
Köszönöm a normális válaszokat.
Végülis...
Dolfit is mindig alulról fotózták.
Nos, hogy ez neked a fétised, az egy dolog. Másnak a pisiszex, vagy a biszex csajok izgatják a fantáziáját.
OFF
Jaguár: nyugi, mi, akik legalább egy nicknevet felvállalunk, könnyebben leszünk prédája a lepontozgató különítményeknek. De igen, valóban előfordulnak bizonyos provokatív 40-43-78 százalékos illetők, akik bizony mintha csak velünk foglalkoznának. Nyilván nem hasadt személyiségek.
ON
Kérdező: a fétised csak elméleti szintű, vagy azért ilyen pasikkal szeretnél szexuális kapcsolatot létesíteni?
Nem tudom mire vagy ilyen bekepzelt kedves kerdezo, de pontosan az idealod nevet irtam le. De megsugom neked, ilyen modorral meg beszedstilussal, nem fogsz magadnak nem hogy kigyurt pasit, de meg pasit se, mert lehetsz te 10/10 es csaj, az csak ideig lesz eleg, ha butuska is vagy.
Mielott beszolnal vagy barmit kezdenel, javaslom, gondolkozz el magadon de alaposan!
Szep napot!
Bírom, hogy a sok gyökér ezen az oldalon minden lányt beképzeltnek nevez, amelyik nem tűri csendben, hogy beszólogasson neki egy frusztrált tirpák, aki a való életben nem mer visszaszólni senkinek, és itt éli ki magát a lányokon.
Pumped Gabo nem az ideálom, szerintem ne te mondd meg nekem, hogy ki tetszik, jó? A paraszt stílusoddal inkább te hasonlítasz hozzá. De ha ennyit beszélsz róla, esélyes, hogy szerelmes is vagy belé.
Megsúgom neked, hogy ilyen modorral szűz maradsz halálodig, jobb lenne, ha megváltoznál.
Felőlem meg ne aggódj, ha nagyon akarnék párkapcsolatot, bármikor lehetne.
Igen. Kamu csaj vagyok. Nem is jöhetek ki a pincéjéből, csak napi egyszer. :D
Én meg azt mondom, hogy rettenetesen gyanús már, hogy mi a nénikéért nem tiltottak ki a moderátorok titeket (vagy téged) innen. Amikor többszörösen keveritek a fekáliát, provokáltok, és anonim oldalon emberek szavát meg meritek hazudtolni, hogy ki kinek a kije. :D Értitek, mennyire komikus ez? Főleg hogy már azt se tudom, hanyas számban írjak, mert létezik olyan elvetemült állat, aki regisztrál ide tízszer. Mert a stílus mindnél szenny és alpári.
Szóval én nem tudom, hogy ti pénzt kaptok e azért, hogy itt emeljétek a látogatottságot, mindenesetre be kéne fejezni az emberek teljesen ok nélküli sértegetését. Az ostoba kérdések még hagyján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!