Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha alacsony lányként ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha alacsony lányként ez a 'fétisem'? Felszínes vagyok?

Figyelt kérdés

Mondjuk van egy magas 180+os pasi, és akkor így fel van nyírva a haja, tudjátok, ami mostanában divat. Ki van gyúrva (de nem vitte túlzásba) és nagy háta meg vállai vannak, és akkor van rajta egy feszes póló, az a látvány hátulról ahw *.*

Ilyesmire gondolok:

[link]

[link]

2018. ápr. 2. 16:05
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Erre ki kíváncsi? :D
2018. ápr. 2. 19:13
 22/26 anonim ***** válasza:

# 22

Senki, de szerencsétlen súlyos feltűnési viszketettségben szenved, mivel a való életben kutya nem kíváncsi rá, ezért minimum napi 5 kérdésnél el kell játszania ezt a drámázást "párban".

2018. ápr. 2. 19:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Jó néhányan itt. :)
2018. ápr. 2. 19:14
 24/26 anonim ***** válasza:

Kerdezo, en csak leirtam hogy elkene magadon gondolkoznod cserebe nekem tamadsz hogy szuz maradok meg ilyenek. Miert lennek szerelmes bele? En fiu vagyok es hetero szoval ez lehetetlen. De megint csak lathato hogy ki milyen :) nem virod a negativ kritikat es tamadsz amint kapsz egyet. Szerintem nevetseges vagy es szegyellnem magam ha ilyen baratnom lenne. :)

En viszont elkoszonok, kellemes husveti unnepeket mindenkinek!

2018. ápr. 2. 19:22
 25/26 A kérdező kommentje:
csövi
2018. ápr. 2. 19:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem,ha egy lány kínoz engem,kikötöz,megvagdos,égő gyufát belém nyom,összeharapdos véresre stb..De egy magas lánnyal ez hitelesebb,bocs
2018. ápr. 3. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!