Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Család vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Család vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Röviden: van egy fiú akit nagyon kedvelek és ez kölcsönös, még a szerelem sem kizárt, viszont ha ez itthon kitudódik akkor engem kitagadnak és kitesznek itthonról.

Nagyon fontos nekem a családom és nem akarom elveszíteni őket, viszont szeretnék már egy párt magam mellé, akivel megértjük egymást és kölcsönösen szerethetünk.

2018. aug. 14. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
A családod nem lehet fontosabb nálad. (Mármint saját magadnál, amit te szeretnél , amire te vágysz, te saját magadért születtél ebbe a világba,nem azért, hogy más(ok) vágyainak ugrálj; hanem éld meg önmagad, opcionálid lenne kiteljesedni, megélni azt , aki te szeretnél lenni, szabadon) Ha nekik ez nem jár hátránnyal, de mégis sérteni akarják a te érdekeidet; akkor talán lehet, hogy ideje lenne változtatni a szemléletmódodon. Annyi a lényeg, hogy ne helyezd őket magad fölé.
2018. aug. 16. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

Ismered a Queen - Bohemian Rhapsody -t?

Freddie Mercury is hasonló helyzetben volt fiatalon. Ebben a dalban mondja el, hogy meleg, és nem érdekli semmi, felvállalja, és most kezdődik neki az élet. A családja rá is hasonló nyomást mért.

"Mama, just killed a man. ..." - Megöltem egy embert : Aki a felszínen hetero volt

"Life had just began" - Most kezdődött az élet

"Carry on, carry on, as if nothing really matters" - Semmi sem fontos annyira, mint az, hogy magát adja

"Gotta leave you all behind and face the truth" - Ezen nem tud változtatni, el kell fogadnia

Záró rész: "Nothing really matters, anyone can see: Nothing really matters to me!" - Nem érdekli, ki mit gondol.

Sokan nem tudják, de ez a dal az, amiben kimondott mindent. Zseniális.

2018. aug. 16. 23:33
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha fiuval jársz egy idő után rádfognak akaszkodni a csajok is mert ők csak homit akarnak. Anal szex!!! De szerintem a kérdés is kamu.
2019. aug. 11. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!