Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy kiosztottam a volt barátomat?
9 hónpja voltunk együtt ma szakított velem telefonon keresztül. Amúgy is már gyanus volt nekem ,hogy mikor telefonalt akkor kiment vagy mikor uzenetet valtott az egyik rokonnal azt is eltakarta.
Ebben a 9 hónapban már háromszor szakított velem ez meg a negyedik. Minig én futottam utána ,a szemembe hazudott megbocsájtottam neki . Sok mindenen keresztül mentünk ő meg ma telefonon keresztül dobott . Pedig soha nem tiltottam meg neki semmit. De ma próbáltam vele megbeszélni a dolgokat ,de hajthatatlan volt. Én meg már sajnálom ,de kiosztottam. Az anyukája már a harmadik szakításunknál mondta,hogy ő nem futna egy ilyen fiú után . Szóval a kérdésem az lenne ,hogy jól tettem ,hogy kiosztottam vagy nem? Kicsit ideges vagyok ,azért lett kesze-kusza!:)
Teljesen jogos volt
Gyáva volt személyesen szakítani ez már önmagában is gerinctelenség
De sose fuss egy fiú után, ezt fordítva szokás :-D
20/F
Jól tetted, én hasonló cipőben voltam 2 évvel ezelőtt, csak ott egyszer szakítottunk és azóta nem láttam és nem is tudok róla semmit. Ő is telefonba szakított, de én utánna még elmentem a cuccaimért. Emlékszem nemhogy kiosztottam, még fel is pofoztam amiért átvert.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!