Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mivel lehetne meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mivel lehetne meg bevaditani/perverze tenni a baratomat? :$

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindennel probalkoztam, es mindegyik sikerult. De masok velemenyere is kivancsi vagyok, hogy ti meg mit javasoltok,vagy sajat tapasztalat. (Vagy ti fiuk, mi jon be nektek?)
2018. ápr. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Harisnya/térdzokni/combfix nálam a favorit.
2018. ápr. 28. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Öhm nem vagy komplett. Ilyet kérsz tőlünk . Na huzzá aludni de gyorsan mert közétek lapulok és ketté választalak titeket kis pisisek xd . 😅😅😅😅 ohh puszcsi lovecsi kedves xd
2018. ápr. 28. 22:32
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 valaszolo, nem vagyok pisis. Azert irtam ''fiuk'' mert annyira oreg nem vagyok es 18 eves korig meg gyerek vagy szerintemxd. De ha ennyire zavar akkor nem kell ide irni.;)
2018. ápr. 28. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
A 2-es csak viccelt kérdező, de a testi érintkezés, mindenesetben jó a kérdésre mint válasz.
2018. ápr. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!