Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Család vagy szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Család vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Röviden: van egy fiú akit nagyon kedvelek és ez kölcsönös, még a szerelem sem kizárt, viszont ha ez itthon kitudódik akkor engem kitagadnak és kitesznek itthonról.

Nagyon fontos nekem a családom és nem akarom elveszíteni őket, viszont szeretnék már egy párt magam mellé, akivel megértjük egymást és kölcsönösen szerethetünk.

2018. aug. 14. 22:16
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
18.m.f.
2018. aug. 14. 22:17
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
18 évesen ha kitagadnak azért, mert jársz valakivel, akkor nem a családot választanám.
2018. aug. 14. 22:28
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Biztos egy talpig becsületes fiú lehet.
2018. aug. 14. 22:30
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerelem, egyértelműen, akit te választottál magad mellé. A családod akkor ezek szerint nem törődik veled; akkor te minek helyeznéd őket előtérbe? A saját dolgaiddal szemben, annak rovására, amik neked pozitív, szeretteljes , jó, kellemes dolgok. Szóval szerelem. De egyébként meg nem kell nekik bemutatni, hogy jártok, hanem ha át akarod hívni, lehetőleg vagy olyankor, amikor a többiek nincsenek otthon, vagy ha neki jófej a családja, náluk lehet talán találkozni, a másik meg; nem mutatod be nekik, mint a párodat, hanem mint csak egy havert egy barátot, egy tesót. Hallgasd el előlük, hogy egy párt alkottok ti ketten, azt nem kell tudniuk, ha csak bántanának miatta. Az egy bizalmas információ, csak annak áruld el, akit szeretsz, és nem fog miatta belédrúgni se valóban, se képletesen. Titkold, ozt kész. És akkor nem fogsz sérülni miatta. Milyen család az, amelyik kidobna, kitagadna, kivetne magából ezért?
2018. aug. 14. 22:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy sose tudtam csak a saját érdekeimet nézni, mindig is fontos volt a családom.

De néha csak úgy érzem hogy csak azt a fiúkat szeretik aki csak a fejükben létezik rólam.

Sajnos én nem tudok nekik unokát adni, ami pluszban még egy nyomást helyez rám.

2018. aug. 14. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
16%
Mindig a család az első!
2018. aug. 15. 00:05
 7/13 anonim válasza:
75%

Kedves 7. válaszoló most komolyan a családot sajnálod ;-; rly??

Kedves Kérdező, én szerintem költözz inkább el mivel ha a családod kitagad csak azért mert meleg vagy akkor mégis ez lenne a legjobb megoldás. De ameddig ezt nem tudod/tudjátok megoldani addig tartsátok titokban^^ Remélem segítettem és sokáig <3

2018. aug. 16. 08:14
 8/13 A kérdező kommentje:

A családom már megtudta hogy meleg vagyok, volt is belőle nagy veszekedés.

Kaptam 2 választási lehetőséget:

“1. Vagy “meggyógyulok” és akkor minden a régi lesz

2. Amíg az ő kenyerüket eszem addig nincs b.-ás vagy különben mehetek...”

Nem szeretném elveszíteni a családom túlságosan fontosak nekem. Próbáltam megváltozni, lányok felé érdeklődni, de egyszerűen nem megy. Most is egy fiú tetszett meg...

Nem tudom mit csináljak, kezdek kikészűlni.

2018. aug. 16. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszem, hogy be kell számolnod életed minden egyes pillanatáról. A szerelemről ne mondj le. Amúgy szerintem nincs baj a b..ulással,ha nem előttük csinálod; mármint hogy nincs feltétlenül bajuk vele; amit nem tudnak , az nem is fáj nekik. És különben is,miért fájna, ha te jól érzed magad ? Ha talán ennyire rosszat akarnak neked, akkor miért tartod őket szem előtt.
2018. aug. 16. 13:29
 10/13 anonim válasza:
89%
Nem lehetsz más csak az aki vagy. A családod úgy fogadjon el amilyen vagy. Ha nem fogadnak el titkold, engem lány létemre sem fogadtak el soha úgy ahogy vagyok. 20 évesen el is költöztem. Sok sikert.
2018. aug. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!